Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ítélitek el azt, aki néger/ (néger) félvér párt szeretne?
Olvastam néhány hozzászólást ezzel a témával kapcsolatban, és a válaszok meghökkentőek... Tulajdonképpen nem is a tartalma, hanem amilyen stílusban beszélnek a néger emberekről egyesek. Nem értem, miért kell ennyire elítélni azt, ha valaki egy másik bőrszínű emberrel szeretne lenni. Természetesen nem azt mondom, hogy a fehér pasik nem tetszenek, de egyszer szívesen megismerkednék egy fekete férfival is. (Eddig sajnos még nem sikerült.)
Valaki meg tudná nekem ezt magyarázni?
(Talán hiába, de) kérlek titeket, hogy a mocskolódástól kíméljetek. Írd le bátran, mit gondolsz, de engem ne kritizálj- nem is ismersz.
Előre is köszönöm. =)
(Még egy dolog: sokan nem is a saját bőrükön tapasztalnak dogokat, és úgy vetik meg a nem fehér embereket... ha olyan írna, akinek már volt négerrel/félvérrel kapcsolata, még jobb lenne :) De bárki írhat!)
Sok fehér férfit azért zavar ez mert egyébként is frusztráltak a méreteik miatt-elég csak itt GYK-n körülnézni mennyi péniszmérettel kapcsolatos kérdés van-és amikor szembesülnek vele,hogy milyen sok fehér lánynak tetszenek a színes bőrűek egyből arra gondolnak.
Ez valahol még érthető is szerintem,mert igaz hogy nem a méreteik miatt vonzódunk hozzájuk de sokan ezt hiszik.
És valljuk be őszintén akármennyire is "nem a méret a lényeg" azért sokan kíváncsiak vagyunk rá,hogy milyen érzés lehet a szex egy 20 centi fölöttivel.
Szóval azért ez nem alaptalan.
Személyes tapasztalatom a feketékkel kapcsolatban,hogy kevés kivételtől eltekintve hatalmas nagy bunkó mind.
Amikor külföldön tanultam fél évig voltam együtt egy feketével,nem egy lecsúszott utcai csavargó volt-van köztük olyan rengeteg-hanem egy jólszituált diplomás jólkereső férfi.Ennek ellenére is sok olyan rossz tulajdonsága volt ami a kapcsolatunk elején nem,csak később mutatkozott,ezért is lett vége.
Mindennel együtt nem bántam meg,hogy belementem,legalább megtapasztaltam milyen.
Az viszont tényleg igaz amit az intim méretükről meg a szexuális teljesítményükről mondanak,de még ezzel együtt is inkább egy "kisebb"fehér férfit választanék,fontosabb az,hogy belsőleg passzoljunk egymáshoz.
Nem általánosítok ennyi alapján és mondom ismertem több nagyon rendeset is,de inkább csak barátkozok velük párkapcsolatot nem ajánlanék senkinek.
Persze ezt mindenki maga dönti el én csak a tapasztalatomat osztottam meg.
24N
Szerintem alapvetően rossz a megközelítés, hogy valaki feketével akar lenni. És ezt úgy mondom, hogy a feleségem fekete. De nem direkt fekete bőrű embereket kerestem, korábban soha nem is mondtam ilyet, hogy négert szeretnék, csak "így alakult", hogy az egyetemen megismertem egy gyönyörű kenyai lányt, akibe beleszerettem és akivel azóta összeházasodtam (sőt már van egy lányunk is :-)).
A baráti köröm (egy kivétellel) barátságosan fogadta őt, ugyanez áll a családomra is. Szerintem "visszafelé" egyszerűbb, értem ezalatt, hogy beállítottam egy Emberrel, akinek arca, neve, személyisége volt, többé nem csak egy néger. Valószínű ha általánosságban beszélek egy négerről, az kissé megfoghatatlan. Ja és ha magyar lányoknak ecseteltem volna, hogy fekete nőt akarok, az nekik sem esett volna jól.
Egyébként nemegyszer jártam már Afrikában, Kenyában és amit tapasztaltam, az az, hogy a kenyai férfiak nagyon nem örülnek, ha helyi nővel látnak együtt egy külföldi (fehér) férfit. Egyszer engem nem akart húsz percig beengedni a határőr a reptéren, egyszer a vonaton büntetett meg a kalauz, miközben érvényes jegyem volt, egyszer egy belvárosi áruházban kipakoltatta a biztonsági őr a zsebeimet, merő szívatásból, aztán végül egyszer jártunk kettesben a kenyai tengerparton, egy jobb szállodában pár napot és akkor a parton egy árus nem szolgált ki engem, csak a feleségemet (aztán neki előadást tartott róla, hogy hagyjon el engem, mert a helyi férfiak jobbak).
Az indoklás minden egyes szívatásnál az volt, hogy fehér vagyok, fekete feleséggel. És ezek drága, belvárosi helyek voltak, vonaton elsőosztály, egyáltalán nem a külváros (ami amúgy életveszélyes arrafelé). Szóval nehogy azt gondold, hogy ez teljes egészében a feketék ellen szól a fehérek részéről. Nem. Lefogadom ez Kínában is így van. Szerintem egész egyszerűen semelyik nemzet férfiai nem szeretik, ha a "nőiket elviszik a külföldiek".
Egyébként ha találkozol egy kedves és értelmes fekete férfival kezdj vele nyugodtan, de csak bőrszín alapján ne válogass! Egy jótanács. :-)
Szerintem egész egyszerűen semelyik nemzet férfiai nem szeretik, ha a "nőiket elviszik a külföldiek".
Itt a pont! Amugy a meretes kerdes nem igaz, mert amerikaba ahol a lakossag 25%a neger, az atlag meret 13-15 centi kozott van, pont mint a csak feherek altal lakott helyeken...
keressel magadnak egy magyar-neger felvert.azok rendesek.
ismerek egy ilyen sracot, eleg vilagos a börszine es tök helyes.
Én nemrég megismertem egy kenyai srácot. 23 nyelven beszél, 38 éves, gyönyörű egészséges fogai vannak, tökéletes teste, lehet vele beszélgetni komoly és vicces dolgokról egyaránt. A méretet most ne nézzük, de náluk már az is ritka, ha valakinek megvan minden foga ennyi idősen. Nem olyan rossz genetika ám az! És mivel a legtöbb férfi kipróbálná néger nővel, hagyjátok már meg nekünk is ezt a vágyat!
Én moindjuk nem próbálom ki, mert párom van, de ha nem lenne, hajaj!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!