Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szoktatok együtt cigizni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoktatok együtt cigizni a pasitokkal?

Figyelt kérdés
Vagy a srá nem nagyon bírja ha a csaja is cigizik vagy elfogadja ugyanúgy?
2009. jún. 17. 13:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
mindketten dohányzunk, tehát együtt cigizünk persze. Ha ő is cigizik,csaknem zavarja,ha te is.
2009. jún. 17. 13:50
 12/17 anonim ***** válasza:
73%
Ha neked annyi jogod van cigizni, a pasidnak nincs joga friss levegőt szívni, ha melletted van, és nincs joga megcsókolni úgy, hogy nem büdös a képed? Ha ő mondjuk állandóan fokhagymát meg erőpaprikát zabálna, mert ahhoz van kedve elfogadnád, hogy hát szegény ezt szereti, nem változtatnál rajt gondolom. Bár az még mindig egészségesebb lenne, mert neked azzal nem károsítaná az egészséged.
2009. jún. 17. 13:53
 13/17 anonim ***** válasza:
Utolsó: igazad van!!
2009. jún. 17. 14:03
 14/17 anonim ***** válasza:
mivel én nem dohányzom, nem szoktam a barátommal cigizni:)
2009. jún. 17. 14:06
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Én már eleve cikinek érzem, ha egy csaj illatosítja magát, de a száját meg szándékosan büdösíti.
2009. jún. 17. 14:29
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Én nem dohányzok, barátom igen. Van, hogy egyedül megy ki az erkélyre, addig én bent döglök, ha épp nincs kedvem szagolni a füstjét :)
2009. jún. 17. 15:02
 17/17 anonim válasza:
47%
mind a ketten cigizünk :D ő 13/F én 13/L
2010. dec. 17. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!