Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyakran veszekedtek a pasitokkal? Volt, hogy megütött titeket, és azóta is együtt vagytok?
Figyelt kérdés
2010. aug. 27. 15:41
1/24 anonim válasza:
mi amikor együtt voltunk, volt h mindennap... ezért is szakítottunk Bevallom sokat hisztiztem neki, nem szerettem.
Sosem ütött meg! Nem tudott vna bántani, egyszer fordult elő, hogy megrázott:D
18/L
3/24 anonim válasza:
2 éve vagyunk együtt. Ritkán szoktunk veszekedni, eddig ebben az évben körülbelül 3 apró veszekedésünk volt, bár ezt se mondanám veszekedésnek, kis vita volt mert nem értettünk egyet. Nem soha nem ütött meg, nem is viselném el, azonnal szakítanék vele.
4/24 A kérdező kommentje:
Én nem tudtam elhagyni....
2010. aug. 27. 15:50
5/24 anonim válasza:
hogyan bántott? szexben is bánt? mesélj
6/24 anonim válasza:
Én meg nem tudnám elfelejteni neki... :S
7/24 anonim válasza:
Szoktunk veszekedni, sokat, elég szenvedős a kapcsolatunk. Régen előfordult, hogy én ütöttem meg őt (ő engem soha de soha) de annyira bántott a lelkiismeret, hogy leszoktam erről. (Mondjuk én pszichésen nem vagyok rendben, többször kaptam idegösszeomlást...és kicsi vagyok, gyenge, nem fájt neki..de ettől még ez NEM mentség, és ma is fáj rágondolni.)
8/24 A kérdező kommentje:
Elég durván összekaptunk ( egy bizonyos ok miatt ) majd egy nagy pofont levágott. Aznap este nem is szoltunk egymáshoz, sőt, másnap se nagyon, talán egy hello-t mondtunk egymásnak, mikor elment hazulról. Majd mikor hazajött, kaptam egy szép csokor virágot, bocsánatot kért, én megbocsátottam, és ennyi volt. De azota is sokat veszekszünk... :(
2010. aug. 27. 15:58
9/24 anonim válasza:
értem
és a szexben is bánt? vagy megaláz?
10/24 A kérdező kommentje:
A szex-ben nem bánt!!!! Jóóó van h elég durván csinálja, az általában fáj is, de van h tök érzékien...
2010. aug. 27. 16:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!