Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor ő most az a típus, aki lúzerségből él még 31 évesen a szüleinél?
Figyelt kérdés
Megkrdeztem egy barátomtól, miért nem költözik oda, ahol dolgozik? Könnyebb lenne a bejárás.
30 km-re dolgozik az otthonától.
Erre ezt a választ adta:
Anyagilag nem lenne gond, nem is lenne sok, de minek? Csak pár percel kelne fel később, mint így.
Kicsit meglepett a válasza. Segíthetne magán, de esze ágában nincs, inkább tankolja nap nap után a közel 450 Ft/ L árú benzint.
Ő a kényelmes anyuci kisfia típus ezek szerint?
2012. ápr. 6. 20:06
21/21 anonim válasza:
sok függ a részletektől.miért pont kocsival megy ha a benzin ilyen drága,miért nem pl vonat? az se derül ki hogy Bp-i albérletről van e szó.nekem a haverom arról panaszkodott hogy 1 esetleg másfél szobás lakást keres épp most, vannak drágábbak olcsóbbak de az olcsó lakásoknak sok a rezsije szal így is úgyis 70-80ezer lenne neki a különélés.ennyi pénzbe kerülne neki az hogyha a diszkóban rákérdez a csaj akkor ki tudja magát húzni és menőzhessen:"én bizony már nem a szüleimmel lakom". ezt a pénzt megspórolhatná és gyűjthetne saját kéróra,lévén hogy anyuci nem fizettet albérletet ,nem fizetteti ki vele a sárga csekkeket és nem pénzért csomagol tízórait
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!