Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akkor ő most az a típus, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor ő most az a típus, aki lúzerségből él még 31 évesen a szüleinél?

Figyelt kérdés

Megkrdeztem egy barátomtól, miért nem költözik oda, ahol dolgozik? Könnyebb lenne a bejárás.

30 km-re dolgozik az otthonától.

Erre ezt a választ adta:

Anyagilag nem lenne gond, nem is lenne sok, de minek? Csak pár percel kelne fel később, mint így.

Kicsit meglepett a válasza. Segíthetne magán, de esze ágában nincs, inkább tankolja nap nap után a közel 450 Ft/ L árú benzint.

Ő a kényelmes anyuci kisfia típus ezek szerint?

2012. ápr. 6. 20:06
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Ha valaki 200-300 ezret keres akkor megértem ezt a kijelentés,de így hogy 90 ezerből én is meggondolom vagy 10 szer hogy mi is legyen.Nem feltétlenül anyuci kedvence szindróma ez,inkább anyagi jellegű dolog.Prsze van olyan is,de hogy ő melyik kategóriába tartozik azt nem tudom
2012. ápr. 6. 20:36
 12/21 anonim ***** válasza:
Havi 100 ezret keresek... 20km re van a munkahelyem minden nap kocsival járok dolgozni és otthon lakok... Nem értem mi a problémád a barátoddal.Ezek igenis kényelmi szempontok és spórolás nem kell ahhoz anyuci kicsi fiának lenni, hogy otthon lakjon valaki. Amúgy is inkább a családdal mint valahol egyedül.... Az, hogy Te egyedül laksz egy albérletben saját döntésed valószínűleg kevesebbet is tudsz spórolni mint mondjuk ő.
2012. ápr. 6. 21:23
 13/21 anonim ***** válasza:
Arról nem is beszélve hogy ő mondjuk a fizetése felét félre rakja,plusz még mellette eltud menni szórakozni és tud magának ruhát venni és nem szakadt putris göncökbe kell járnia.Amit mondjuk te a megmaradt havi 10 ezredből nem nagyon tudsz megtenni,már ha jó esetben annyi megmarad...szóval ez nem anyuci kedvencség,hanem jövőjére gondolva tud félre tenni egy kis pinzt,most nézd azt,valaki keres mondjuk havi 100 ezret,ha havi 50 ezret félre tesz,az már évente 600 ezer ft.5 év alatt 3 milió forint,igaz nem tud belőle lakást venni de betud egyre fizetni.
2012. ápr. 6. 21:30
 14/21 A kérdező kommentje:

Már bocs, de egy szoba bérlése rezsivel 30 ezer ft. 90-ből 30 , az 60 ezer. Egy embernek nem kell ennyi ételre egy hónapban. Megsúgom kifogás, hogy egyedül nem lehet megélni.

Külföldön dolgoztam egy évet. Nem lazsáltam és szórtam a pénzt két kézzel, van tartalékom. Nem általánosítottam, csak mint írtam, sokan ezt mondják az ilyen emberekre. És elég fura kijeletései vannak. Neki nem okozna anyagilag gondot. Akkor??

2012. ápr. 7. 11:55
 15/21 anonim ***** válasza:
Az mivel jobb ha bérelsz egy szobát egy vadidegennek közös fürdő,wc és konyha használattal?Mennyivl jobb az hogy egy vadidegennel osztod meg az életed mint hogy egy rokonoddal?
2012. ápr. 7. 12:01
 16/21 anonim ***** válasza:
Én győrben lakom,az egyik rokonom most keres egy albérletet magának,már kb 1.5 hónapja,egyszerűen nem talál,pedig ő akár 60 ezret is szánna rá,mondta hogy volt olyan albérlet amire vagy 15 jelentkező volt,ami volt az meg olyan is volt,hogy nem hogy 60 ezret nem ért,de még 30-at sem,mert vagy olyan környéken volt,vagy pedig egy lepukkant rozoga 30 éves lakás volt.
2012. ápr. 7. 12:04
 17/21 anonim ***** válasza:
ha ennyire nem jön be neked ez a pasi, hagyd meg másnak
2012. ápr. 7. 12:31
 18/21 anonim ***** válasza:
Te magadnak gyártod itt a légből kapott kifogásokat, egyik szánalmasabb a másiknál. Hagyd ott a srácot, jót teszel neki ;)
2012. ápr. 7. 14:29
 19/21 A kérdező kommentje:
NEM a párom!
2012. ápr. 8. 22:15
 20/21 anonim ***** válasza:
Akkor már nem is sajnálom :DD Viszont ha nem a párod, minek avatkozol bele a dolgába? Továbbra is szánalmas.
2012. ápr. 10. 11:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!