Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még hogy a pasik nem a külsőt nézik? Ez nem igaz, szerintetek? Sokan sírnak itt, hogy nem kellenek senkinek, és akkor jönnek a hímsoviniszta kommentek, hogy igen, mert a csajok csak a jó pasikra buknak.
"Bizony, egy férfinak ku*va nehéz normális öltözéket magára öltenie. Elmenni kéthavonta fodrászhoz... Hatalmas dolog.
Majd ha neked kéne minden nap sminkelni magad, megnézném mit pofáznál :DD
"
Látom, téged sem az eszedért szeretnek. Úgy értette, hogy nőnek egyszerűbb jól kinézni, hogy elég, ha vékony, magára tesz egy kiló sminket, és máris jó nőnek számít. Míg egy férfi akkor számít "jópasinak", ha magas, izmos, kisportolt. Sikerült megérteni, vagy lebutítsuk még jobban, h felfogd? Meg mi az,h sminkelniük kell? Fegyvert fognak a fejükhöz,h sminkeljék magukat? Te vmi feminista férfi vagy, azért írsz ennyi hülyeséget?
07:13: Én vagyok az ostoba feminista, te agyatlan barom?
Ti hajtogatjátok az elképesztően nagy baromságaitokat.
Megrekedtetek valahol a szartenger közepén az önsajnáltatásotokkal meg a keserúségetekkel és próbáljátok itt osztani az észt...
Drága jó édesanyád is azért szeretett apádba mert apád egy jóképú gazdag ámbár kőbunkó f@szfej volt?
Ki mondta, hogy jópasinak kell lenned ahhoz, hogy nőd legyen? Eléggé lebutítottam a te szintedre a lényeget?
Egyszerűen csak vér kell a pitsádba, és szerezhetsz barátnőt. Az országban élők túlnyomó többsége önbizalomhiányos, félénk kislány. Felnőtt kislány. Elég csak a megfelelő szavakat használni és sínen vagy...
Persze ha a te nyomorod még ennél az önbizalomhiánynál is nagyobb, ne várj csodát. Egyedül döglesz meg.
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!