Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még hogy a pasik nem a külsőt nézik? Ez nem igaz, szerintetek? Sokan sírnak itt, hogy nem kellenek senkinek, és akkor jönnek a hímsoviniszta kommentek, hogy igen, mert a csajok csak a jó pasikra buknak.
"Az szerintem logikus, hogy a 175 cm-mel nem fogok alacsonyabb pasikkal kezdeni.. de van sok alacsony lány is. :)"
Úgy unom már ezt a szöveget... Akár hiszed, akár nem, az alacsony lányok közül is mindnek magas pasi kell!
Azt nem tudom.. de amíg hozzájuk illik egy alacsonyabb pasi, addig nálam ez a szitu mindkettőnkre nézve nevetséges lenne..
"Az szerintem logikus, hogy a 175 cm-mel nem fogok alacsonyabb pasikkal kezdeni.. de van sok alacsony lány is. :)"
Az logikus is, csak én azt írtam, hogy egy 165 cm-es nő is min. 185 cm-est keres. Senki nem mondta, h neked 175 cm-esen 170 cmes fiúval kell járni. Szövegértés karó.De szívesen kifejtem bővebben is,h tiszta legyen:). Nemrég is beszéltem egy nálam jóval idősebb (38) nővel. 167 cm-es volt, és kérdeztem,h mik az elvárásai külső terén. aszondja, h minimum legyen 190(!) cm a férfi. A nők átlagmagasság 168 vm Mo-n, a férfiaké 176 körül van. Szted nem nevetséges, hogy egy átlag magas nő az átlagnál jóval magasabb férfival akar járni? És ez a legtöbb mai fiatal nőre igaz.Arról van szó, h Rózsika, a bolti eladó a 160 centijével és és 90 kilójával ne akarjon már 190 magas kisportolt 10 diplomás férfiakkal járni.
17:52: Miért is ne akarjon?
Legyen boldogtalan csak azért hogy igazságos legyen?
A vonzalom nem úgy működik, hogy "addíg nyújtózkodj ameddig a takaród ér".
Majd ha nem talál magának megfelelő embert saját maga fogja lejebb adni az igényeit ha akarja.
21F
"18:06: Ez abszolút hülyeség, tudhatnád nagyon jól."
Nem hülyeség. Régebben ismerkedtem egy több mint 10 évvel idősebb nővel. Nem azzal volt,h sokkal fiatalabb vagyok, hanem azzal, h mit fognak szólni mások. A nőknél nagyon számít az,h barinők mit fognak gondolni, sztem is főleg azért keresnek jó magas férfiakat,h villogjanak velük és elkáprásztassanak mindenkit.
És te egy ember véleményéből vontál le messzemenő következtetéseket?
Ezek alapján te sem vagy sokkal jobb.
Érdekes, hogy én ezzel soha nem találkoztam. Pedig olyan suliban nőttem fel ahol a 3/4 része lány volt... De lehet csak én voltam rossz helyen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!