Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Működhet? Mennyire számít a kor?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Működhet? Mennyire számít a kor?

Figyelt kérdés
21/L vagyok, nemrég megismerkedtem egy 3évvel fiatalabb fiúval. Nem tudom, hogy ez működhet- e...
2009. jún. 17. 10:04
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
figyelj egy probat meger,ha szeretitek egymast(vagy vonzodtok egymashoz)meg kell probalni,nem a kor szamit
2009. jún. 17. 10:05
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

egyetértek az 1. válaszolóval. meg 3 év nem is olyan sok. látni itt olyat hogy több mint 15 év a korkülömbség és ugyanezt kérdezik :)

am aki tudja nézze már meg.elég gyorsan kell döntenem. és bocsi hogy ide írtam.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

2009. jún. 17. 10:06
 3/6 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem működhet. én most gy nálam egy évvel fiatalabb fiúba vagyok szerelmes. Csak nem tudom, hogy közeledjek felé. Én attól félek, hogy kiröhög, de nem kéne ettől félnem , hiszen pont az tetszik benne, hogy érett és figyelmes és jófej és azt mondta , hogy szép boci szemeim vannak... Bocs elkalandoztam.

Az utolsó válaszoló meg hagyja abba, hogy mindenhova belinkeli a kérdését.

2009. jún. 17. 11:17
 4/6 A kérdező kommentje:

hát egy év az talán még nemszámít, három az már kicsit több... én azon agyalok, hogy értelmetlen, mert lehet, hogy én már nemsokára családon fogok gondolkozni, de neki még pár év múlva is korai lenne az ilyesmi... az értelmetlen kapcsolatokból meg elég volt, jöhetne már valami komoly...

és köszi a válaszokat :D

2009. jún. 17. 15:37
 5/6 anonim ***** válasza:
Figyelj, ha már eltudod képzelni magad mellette, akkor nem lehet gáz a 3 év. Hiszen gondolj bele, pár pasi még 35 évesen is gyerek. Ha egy a gondolkodás módotok, akkor kit érdekel az a 3 év. (uccsó válaszoló)
2009. jún. 18. 15:27
 6/6 anonim ***** válasza:

Megint én:)

Bocs az előbb nem akartalak rábeszélni, meggyőzni vmiről. Csak még régebben volt egy fiú egy évvel fiatalabb nálam. Mindketten bejöttünk egymásnak, de én a korra hivatkozva dobtam. Pedig most látom mennyire kiegészítettük egymást.

2009. jún. 18. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!