Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Ha voltam egy bulin ahol megismerkedtem közelebbről az egyik legjobb barátnőm pasijával.(bővebben alul)
Mit tehetek?? ha voltam egy bulin ahol megismerkedtem közelebbről az egyik legjobb barátnőm pasijával. És ez persze kiderült..:( és ők hosszas veszekedés után szakítottak..:( Rám meg rám hajtott a srác. De nagyon aranyos; kedves velem.És nekem is nagyon bejön..:D(sőt szerintem Szeretem is!!)éjszakákat beszélünk át..:D
de mindenki azzal támad le h egy bunkó ..Pedig velem nem az..és h nehogy járjak vele.. DE ha velem rendes meg aranyos??? Szóval??Szerintetek??
Figyelj, ne törödj másokal te magad dönts és ha teccik neked akkor hajrá. ha roszul sül majd el..akor meg hát az ember a saját hibájábol tanul =)
sok szerencsét.
lehet hogy most még nem az,de egy idő után kimutatje a foga fehérjét. *tapasztalat
és ha a barátnője mellett egy másik csajjal megismerkedett(veled) akkor mi a garancia rá hogy ha veled jár,akkor nem fog kiszúrni magának egy másik csajt?
és amúgy is, barátnő pasijára soha nem szabad szemet vetni. egy barátnő sokkal többet ér mint egy pasi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!