Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyfarkú, ágyban profi átlagos külsejű pasi vagy kisfarkú szépfiú?
Melyiket választanátok, ha tudnátok a két pasi paramétereit, ágybéli tulajdonságait? Az a tapasztalatom (barátnők elmondásai alapján), hogy a szépfiúk általában önzőbbek (és ügyetlenebbek is) az ágyban. Mi a ti tapasztalatotok?
(hogy megelőzzem a privát üzenetek írását: nagyfarkú pasi vagyok, nem lány)
nem olvastam el az előzőeket...
kisfarok, nagyfarok, mindegy, csaj kijöjjek a pasival és végre normális legyen.
mondjuk a határ legyen olyan 13 centi, azalatt szerintem már érezhetetlen lehet a farok.
21/L
"Hát,a jóképű kisfarkú barátomat kénytelen voltam megcsalni egy nagyfarkú átlagossal.kielégítetlen voltam."
fogadd őszinte gratulációmat r*banc
Az állóképesség a lényeg,mivel ha nem tud kielégíteni akkor mindegy mekkora neki.Ha pénztárcáról,ha farokról van szó. :))
A szépfiúk egyáltalán nem vonzóak,legyen igényes,férfias és normális akkor nagy baj nem lehet.Bár azért van egy alap méret ugyebár...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!