Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyfarkú, ágyban profi átlagos külsejű pasi vagy kisfarkú szépfiú?
Figyelt kérdés
Melyiket választanátok, ha tudnátok a két pasi paramétereit, ágybéli tulajdonságait? Az a tapasztalatom (barátnők elmondásai alapján), hogy a szépfiúk általában önzőbbek (és ügyetlenebbek is) az ágyban. Mi a ti tapasztalatotok?
(hogy megelőzzem a privát üzenetek írását: nagyfarkú pasi vagyok, nem lány)
2012. ápr. 5. 16:12
22/35 anonim válasza:
És mi van a közepes hosszúságú ám de vastag farkú jóképű faszikkal?
23/35 anonim válasza:
Hát,a jóképű kisfarkú barátomat kénytelen voltam megcsalni egy nagyfarkú átlagossal.kielégítetlen voltam.
24/35 anonim válasza:
Nekem is az első sajnos a szépfiú kinézet nem biztos h kielégít ha kicsi neki nagyon... úgyhogy inkább a átlagos humoros méretest választanám!!! :)) (persze a túl nagy sem jó)
25/35 anonim válasza:
Én azt választanám akivel van kémia. Az, hogy nem annyira jó az ágyban valaki nem azon múlik, hogy milyen a külseje. Az önzőség sem. Bármelyiket is választom, így is úgy is meg kell tanulnunk egymást:) Amúgy meg pontosan milyen egy szépfiú? Kinek mi a szép. Zsúrpubiba még nem estem bele.
26/35 anonim válasza:
A szex tanulható, a farok és a külső adott. Én azt érzem a kérdésfeltevőn, hogy ő irigy a nála jobban kinéző fiúkra, mert feltételezi, hogy a jó külsővel rendelkezők eleve bénábbak, mint ő, vagy kicsi a farkuk. Most akkor én meg azt teszem hozzá, hogy az a tapasztalat (barátnők elmondásai), hogy a nagy farkú pasik önzőbbek, ügyetlenebbek, mert azt hiszik elég, hogy nekik ott van egy dorong, és ettől majd jól elájul a csaj, nincs is semmi különösebb tennivaló. Ezzel szemben az átlagos/kis méretekkel rendelkező próbál jó technikával, odafigyeléssel, gyengédséggel kompenzálni.
27/35 A kérdező kommentje:
Rosszul érzed:) de a végén lévő gondolatmenetben lehet valami.
2012. máj. 1. 22:47
28/35 anonim válasza:
A nagy pénztárca dominál, mindegy, hogy milyen a kinézet, vagy farok.
30/35 anonim válasza:
Én az elsõ csoportba tartozom és nem volt még rám panasz :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!