Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyfarkú, ágyban profi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyfarkú, ágyban profi átlagos külsejű pasi vagy kisfarkú szépfiú?

Figyelt kérdés

Melyiket választanátok, ha tudnátok a két pasi paramétereit, ágybéli tulajdonságait? Az a tapasztalatom (barátnők elmondásai alapján), hogy a szépfiúk általában önzőbbek (és ügyetlenebbek is) az ágyban. Mi a ti tapasztalatotok?

(hogy megelőzzem a privát üzenetek írását: nagyfarkú pasi vagyok, nem lány)

2012. ápr. 5. 16:12
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
aki azt mondja h nem a méret a lényeg, annak kicsi a farka, de ti tudjátok :D 21 vok amugy :)
2012. ápr. 5. 16:53
 12/35 anonim ***** válasza:
70%

inkább legyen egy rettenetesen jóképű pasim 13-14cm es méretekkel, mint egy átlagos kis pattanásos 19-20assal...

Amúgy, azok a férfiak akik kevésbé jóképűek, azoknak kisebb az önbizalma[lásd téged kérdező] , és egy magabiztos pasi mindig jobb:) 23/L

2012. ápr. 5. 17:58
 13/35 A kérdező kommentje:

Hé, ez a kérdés nem ego-növelő kérdés:) Nekem nagy a farkam ÉS még jóképű is vagyok, továbbá humoros, okos és kellően magabiztos:) Most nem is rólam van szó.

De amúgy van némi igazságod. A jóképűség növeli az önbizalmat egy bizonyos szintig - korán megtanulja az ember, hogy elég egy mosoly és máris nyert ügye van a legtöbb lánynál.

Tudom, azt tartják a nők, hogy a méret másodlagos, a technikán és az odafigyelésen múlik szinte minden. De őszintén: ugyanolyan fátyolos szemmel néztek a külsőre alfahím pasira, amikor előveszitek az alsógatyájából a 8 centis félvirslit?

(14 centi az eu-átlag amúgy, itt kisfarkú pasikról volt szó, tehát 7-10 cm..)

2012. ápr. 5. 18:31
 14/35 anonim ***** válasza:
82%

7 centi??? Annak már valami baja van! :D A kicsi f.sz az a 12-13-14 centi, 15-16-17 normál, annál nagyobb meg a nagy.

Lehet itt magyarázni, hogy 14 az európai átlag meg 16 a magyar meg mittudomén, de én a szememnek jobban hiszek :P

2012. ápr. 5. 23:02
 15/35 kislany3 ***** válasza:
nem az a lenyeg h szepsegversenyt nyerjen,inkabb legyen jo az agyban.szoval en az elsot valasztanam 19L
2012. ápr. 7. 18:01
 16/35 anonim ***** válasza:
A farokméret nem érdekel, de ha jó az ágyban akkor az első! Ha az átlagos alatt nem rondát értesz. (Amúgy szerintem pasikra is igaz, hogy mindegyiket meg lehet csinálni jól kinézőre, van egy kifejezetten ronda arcú ismerősöm, de a magabiztosságával, viselkedésével és a normális-nem szépfiús-öltözködésével simán felülmúlja bármelyik szépfiút.)
2012. ápr. 7. 18:11
 17/35 anonim ***** válasza:
30%

Pontosan ilyen dilemma elé kerültem néhány hete!!!

1. Egy isteni nagyfarkú lepedővirtuóz, átlagos arcú(bár tetszik a huncut mosolya;))srác.

2. egy nagyon jóképű,de gatyóban csak gilisztát rejtegető pasi...ő is jól használta azt a picit, tehát minden elismerésem, mert kihozta belőle a maximumot DE! akkor is sokkal jobb a nagyfarkú pasi!!!:D

23/L

2012. ápr. 7. 18:19
 18/35 anonim ***** válasza:
40%

Nagyfarku atlagos pasi.

Nekem igenis szamit a kukimeret xD

Az atlagosbol meg konnyeden csinalunk stilusosat.

A kisfarku szepfiu nalam duplan bukik.

Kisfarok a fentiek miatt.

Szepfiu? Bocs de az alfahimekre bukom nem a piperkoc fajtara.

Ez van, legalabb nem hazudok.

Eddig probaltam ezt a gondolkodasmodot elnyomni de nem megy es csak fajdalmat okozok a masik felnek amikor lepattintom egy ido utan vmi mondvacsinalt okkal mert nem akarom megbantani h bocsi szivem de nem vagy eleg ferfi nekem...

Inkabb egybol friendzona aztan abbol nincs nagy para kesobb...

2012. ápr. 14. 15:33
 19/35 anonim ***** válasza:
69%

Hé, ez a kérdés nem ego-növelő kérdés:) Nekem nagy a farkam ÉS még jóképű is vagyok, továbbá humoros, okos és kellően magabiztos:)

na megy rettenetesen szerény is, ugye? :DDDD

2012. ápr. 14. 15:36
 20/35 A kérdező kommentje:
Azt pont kihagytam, szép szerényen;)
2012. ápr. 14. 18:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!