Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyfarkú, ágyban profi átlagos külsejű pasi vagy kisfarkú szépfiú?
Melyiket választanátok, ha tudnátok a két pasi paramétereit, ágybéli tulajdonságait? Az a tapasztalatom (barátnők elmondásai alapján), hogy a szépfiúk általában önzőbbek (és ügyetlenebbek is) az ágyban. Mi a ti tapasztalatotok?
(hogy megelőzzem a privát üzenetek írását: nagyfarkú pasi vagyok, nem lány)
inkább legyen egy rettenetesen jóképű pasim 13-14cm es méretekkel, mint egy átlagos kis pattanásos 19-20assal...
Amúgy, azok a férfiak akik kevésbé jóképűek, azoknak kisebb az önbizalma[lásd téged kérdező] , és egy magabiztos pasi mindig jobb:) 23/L
Hé, ez a kérdés nem ego-növelő kérdés:) Nekem nagy a farkam ÉS még jóképű is vagyok, továbbá humoros, okos és kellően magabiztos:) Most nem is rólam van szó.
De amúgy van némi igazságod. A jóképűség növeli az önbizalmat egy bizonyos szintig - korán megtanulja az ember, hogy elég egy mosoly és máris nyert ügye van a legtöbb lánynál.
Tudom, azt tartják a nők, hogy a méret másodlagos, a technikán és az odafigyelésen múlik szinte minden. De őszintén: ugyanolyan fátyolos szemmel néztek a külsőre alfahím pasira, amikor előveszitek az alsógatyájából a 8 centis félvirslit?
(14 centi az eu-átlag amúgy, itt kisfarkú pasikról volt szó, tehát 7-10 cm..)
7 centi??? Annak már valami baja van! :D A kicsi f.sz az a 12-13-14 centi, 15-16-17 normál, annál nagyobb meg a nagy.
Lehet itt magyarázni, hogy 14 az európai átlag meg 16 a magyar meg mittudomén, de én a szememnek jobban hiszek :P
Pontosan ilyen dilemma elé kerültem néhány hete!!!
1. Egy isteni nagyfarkú lepedővirtuóz, átlagos arcú(bár tetszik a huncut mosolya;))srác.
2. egy nagyon jóképű,de gatyóban csak gilisztát rejtegető pasi...ő is jól használta azt a picit, tehát minden elismerésem, mert kihozta belőle a maximumot DE! akkor is sokkal jobb a nagyfarkú pasi!!!:D
23/L
Nagyfarku atlagos pasi.
Nekem igenis szamit a kukimeret xD
Az atlagosbol meg konnyeden csinalunk stilusosat.
A kisfarku szepfiu nalam duplan bukik.
Kisfarok a fentiek miatt.
Szepfiu? Bocs de az alfahimekre bukom nem a piperkoc fajtara.
Ez van, legalabb nem hazudok.
Eddig probaltam ezt a gondolkodasmodot elnyomni de nem megy es csak fajdalmat okozok a masik felnek amikor lepattintom egy ido utan vmi mondvacsinalt okkal mert nem akarom megbantani h bocsi szivem de nem vagy eleg ferfi nekem...
Inkabb egybol friendzona aztan abbol nincs nagy para kesobb...
Hé, ez a kérdés nem ego-növelő kérdés:) Nekem nagy a farkam ÉS még jóképű is vagyok, továbbá humoros, okos és kellően magabiztos:)
na megy rettenetesen szerény is, ugye? :DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!