Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Honan tudnám észre venni hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szimi14 kérdése:

Honan tudnám észre venni hogy szeret e a pasim?

Figyelt kérdés
Légyszi ne irjatok hülyeséget mert ez KOMOLY DOLOG !!
2012. ápr. 4. 08:57
 1/9 elektron ***** válasza:
Mindenkeppen a tetteibol, es nem a szavaibol. Mondani sokmindent lehet. Az nem igenyel nagy energiabefektetest. Ezzel szemben a tettek... ;)
2012. ápr. 4. 09:00
 2/9 anonim ***** válasza:

Az h sokat akar veled lenni,jó jel,de önmagában nem elég!!! Ha azonban érdeklődik is irántad,kérdezget,fontosak a dolgaid neki,próbál megnevettetni,akkor tuti oda van érted.

Ezek alapján tudod megkülönböztetni,h csak azért van veled,h a barátnő ki legyen pipálva,avagy tényleg szeret téged...

2012. ápr. 4. 09:02
 3/9 anonim ***** válasza:
ha valakinek fontos vagy az tisztel, torodik veled, gondol rad, hianyzol neki es megprobal boldogga tenni, figyelni rad. amennyiben nem erzed hogy igazan torodne veled, vagy fontos vagy neki, akkor nem szeret oly erosen es szenvedelyesen. attol meg erezheti magat jol veled es talan idovel... :) en is voltam ugy hogy jopar honap kellett amig tenyleg felebredtek a szenvedelyes, eros es mely erzelmek!
2012. ápr. 4. 09:03
 4/9 anonim ***** válasza:

nekem sem megy ez az egyből belezúgok dolog..

de ezt am,úgy mért kérdezed? nem érzed, h tényleg tiszta szívéből és intenzíven szeretne?

Esetleg vannak dolgok amit elvárnál és nincsenek vagy vannak dolgok amiket másképp képzelnél?

Írj pár példát...mert ha ezt megkérdezed akkor ott tuti nincs rendben valami

2012. ápr. 4. 09:52
 5/9 anonim ***** válasza:

Honan tudnám észre venni hogy szeret e a pasim?

Helyesen így van : Honnan tudnám észrevenni, hogy szeret-e a pasim? Ez tényleg komoly dolog!!

2012. ápr. 4. 11:06
 6/9 A kérdező kommentje:
De érzem hogy szeret csak más lány képéhez is irkál és ez engem nagyon zavar !!És gondol is rám meg minden !! De azért nem hiszek el neki mindent amit mond.....
2012. ápr. 4. 12:01
 7/9 anonim ***** válasza:

jólteszed sztem...

miota vagytok együtt?

mondtad neki, h ezek zavarnak amiket csinál? (pl. képaláírások...stb...)

2012. ápr. 4. 14:36
 8/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom pontosan hogy mióta járunk !! Mondtam neki hogy tényleg szeret e mert látom hogy más képéhez is irkál !! 1 darabig nem irt útána rá 1--2 hétre megint irt
2012. ápr. 4. 16:24
 9/9 elektron ***** válasza:

Szerintem hadd irkaljon. Miert korlatoznad? Miert vagy feltekeny? Nem bizol magadban? Ugy gondolod, hogy nem vagy eleg neki? Sorolhatnam.

Mindenkeppen magadban keress valaszt a helyzetedre. Itt nem a kepalairasokrol van szo. Irogatok en is mindenkinek, de tudom, hogy kit szeretek. Ennyi.

2012. ápr. 5. 00:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!