Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy ha engem néznek akkor nem arra gondolok, hogy esetleg azért néznek, mert jól nézek ki, hanem arra hogy biztos azért néz mert olyan csúnya vagyok (19F)?
Figyelt kérdés
2009. jún. 16. 17:13
2/7 anonim válasza:
Nekem is voltak ilyen erzeseim. De utana rajottem, hogy nem kell figyelembe venni azokat, ha zavarnak. :)
3/7 anonim válasza:
azért biztos nem néz mert olyan csúnya vagy :D minek nézzen ha egyszer csúnya vagy? vagy esetleg van valami a fejeden, egykis fogkrém, vagy ilyenek, azért már szoktak nézni:D de azért mert ronda vagy, azért nemigazán.
4/7 A kérdező kommentje:
Utolsó hozzászóló mondassz valamit. mondjuk én ha látok valami nagyon nagyon nagyon csúnyát akkor muszáj megnéznem, de szerencsére esetemben nem ez forog fenn.
2009. jún. 16. 18:08
5/7 anonim válasza:
igen, a nagyon nagyon nagyon csúnyákat még esetleg megnézik, de csak egy-két pillanatig, de nemhinném h te egy nagyon nagyon nagyon csúnya ember lennél, és ezért néznek:D szal télleg neparázz, ha túlsokan néznek meg, nézd meg magad vmi kirakatban, vagy autó ablakában h nincs e rajtad vmi furcsa:D fogkrém, ilyesmik, tudod:D ha nincs akkor nyugodt lehetsz, nincs veled semmi baj
6/7 A kérdező kommentje:
Folyamatosan azt nézem a kirakatokban h hogy nézek kiXD (nem azé mer olyan jól nézek ki , hanem pont ellenkezőleg , hoy mi nem áll jól )
2009. jún. 16. 18:20
7/7 anonim válasza:
ésmég nemtaláltál magadon semmit?:D akkor valszeg nemvagy égő, nemazér néznek:D és nemis azér mer bűnronda vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!