Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy csúnya szakítás után jobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy csúnya szakítás után jobb elrakni minden emléket? Mondjuk nem nagyon gondolok rá mert utálom amit művelt, de ti mitgondoltok?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 25. 20:38
 1/10 anonim ***** válasza:
56%
A dolgokat amit tőle kaptál tedd be egy nagyobb nejlon zacskóba,és dobd ki a kukába.
2010. ápr. 25. 20:43
 2/10 anonim ***** válasza:

Én vissza is adtam neki, amit tőle kaptam! Annyira csúnya szakítás volt.

Így visszagondolva talán túlságosan zaklatott voltam. De még most is úgy gondolom, hogy tőle aztán semmi emlék nem kell. Sajnálom, hogy ez lett a vége...

2010. ápr. 25. 20:44
 3/10 anonim ***** válasza:
Ha szeretted miközben együtt voltatok, akkor ne dobj ki semmit. Csak tedd el egy nem mindennapi helyre. Majd egyszer megtalálod, vagy önszántadból előveszed, s a szép emlékek jutnak eszedbe, ami kellemes lehet még a számodra. :)
2010. ápr. 25. 20:45
 4/10 anonim ***** válasza:

Egy csúnya szakításon vagyok túl. Egy pofon elcsattanása miatt dobtam.

Úgy éltem túl, hogy többet foglalkoztam a hobbimmal, többet voltam a barátaimmal. Mindent megtettem, hogy ne gondoljak rá. Neked is ezt ajánlom.

19/L

2010. ápr. 25. 20:45
 5/10 anonim ***** válasza:
Bocs az kimaradt, hogy mindent kidobtam amit tőle kaptam.
2010. ápr. 25. 20:47
 6/10 anonim válasza:
Én kidobtam vagy elajándékoztam mindent, és kb. három nap múlva SZINTE TELJESEN JÓL LETTEM. El kell fogadnod, hogy vége. Ez egyfajta gyász.
2010. ápr. 25. 20:49
 7/10 A kérdező kommentje:

Én inkább elrakom nincs szive kidobni, mert egyszer szeretnék emlékezni ő volt az első az igazi.

Köszönöm

2010. ápr. 25. 20:49
 8/10 anonim ***** válasza:

A legkedvesebb emlékemet azért én is elraktam.

Nem hiszem, hogy egyhamar előveszem. Jó az ott, ahol van.

Az a baj, hogy a keserűség és csalódottság a legszebb emlékeket is tönkreteszi...

2010. ápr. 25. 20:52
 9/10 anonim ***** válasza:
Akkor bizony butus vagy ha megtartod. kukába velük!!!
2010. ápr. 25. 20:52
 10/10 anonim ***** válasza:
Ne dobd ki. Az életed része volt, ezt nem lehet kitörölni. Most felindultságból cselekednél. Később megbánhatod. Tedd el őket, még később is kidobhatod ha úgy gondolod. De kukából kiszedni már nem fogod.
2010. ápr. 26. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!