Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Nektek a pici vagy a magasabb lányok jönnek be?
Magas foreva! Talán azért, mert én is magas vagyok, magasabb az átlagnál, így elég furán jönne ki egy alacsony lány mellettem. Na meg olyan kell, aki átérzi a magasság lelki dolgait :D Barátnőm csak 178, de még így is majdnem 20 centi a különbség, aszondja mindig az volt a baja, hogy az összes haverjánál magasabb volt, erre én meg lepicizem :D
A megvédenivágyás meg nálam valahogy nem játszik, egyrészt ha már társ, akkor legyen kb egyenrangú, másrészt magas lányt is meg lehet védeni, mivel lány. A lényegen nem változtat. Ha pici babusgatnivaló nőneműre vágyok, majd szül nekem egy kislányt...
az alacsony lányok általában nem beképzeltek, hanem aranyosak! mint te is
f18
Ha 163 cm lennék megcsókolgatnám a földet is :D Én 152 cm vagyok :D De egyébként én is utáltam eleinte de mostanra megszoktam sőt megszerettem hogy ilyen pici vagyok. Néha idegesítő hogy az emberek automatikusan meg akarnak védeni óvnak és vigyáznak hogy jujj nehogy bajom essen. Focizok és sokszor féltenek hogy el ne találjon a labda de engem nem érdekel. Mindig megmondom nekik hogy őket is ugyanúgy eltudják találni mint engem és hogy nem kell félteni erős lány vagyok. Szerintem is a vékonyságod miatt mondja ezt a párod. Én is vékony vagyok de van alakom, mások szerint jó alakom van bár elég nehezen találok magamnak nadrágot. Amelyik hosszban jó az nem jó fenékre meg csípőre, ami jó csípőre meg fenékre abból le kell vágni 30 cm-t xd
Engem egyedül akkor idegesít hogy kicsi vagyok ha nem érek el valamit. :D De a barátom is nagyon imádja hogy ilyen kis törpe vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!