Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Nektek a pici vagy a magasabb lányok jönnek be?
Nekem bejönnek a magas és az alacsony lányok is. Volt már, hogy kifejezetten magas lány tetszett meg, volt olyan is, hogy átlagos, és volt olyan is, hogy alacsony. Szóval a magasság ilyen szempontból nem lényeges tényező nálam.
Viszont olyan szempontból lényeges, hogy szeretem kihangsúlyozni a dolgot. Volt például 180 cm-es lány ismerősöm, és többször szóba hoztam, hogy majdnem olyan magas, mint én, sőt egyszer direkt össze is méredzkedtem vele. És volt 150 cm-es lány ismerősöm is, őt én is sokszor lepiciztem, meg viccelődtem vele az alacsonyságán. Mondjuk őt nem zavarta a dolog, előfordult, hogy magát is pici lánynak nevezte. :)
26/F
156 centi vagyok, sose volt még bajom belőle. Sőt, kifejezetten szeretek pici lenni, ha jól kezeled a dolgot, elég jó szexepil.
Az, hogy párod nem mer erősen masszírozni, az inkább a vékonyságoddal áll kapcsolatban. De a megoldás egyszerű: kérd meg, hogy masszírozzon erősebben, és ha fájna, te majd szólsz. Nem nagy dolog, meg lehet beszélni.
Tapasztalataim szerint, a pasik nagy részének nincs gondja az alacsony lányokkal, néhányuk kifejezetten szereti, ha a barátnőjük teljesen el tud bújni a karjaik közt.
192 centi magas vagyok és 90 kg, tehát se nem kicsi se nem vékony. a 163 centi az pont ideális lenne hozzám. az alacsony lányok olyan aranyosak és vicces is, hogy elvesznek a karjaimban (mert olyan kis picik):D
persze a 180 körüli lányok is lehetnek gyönyörűek, de a magas lányok közül a gazella alkatúak tetszenek akik kecsesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!