Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk: Ti hogy szoktatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk: Ti hogy szoktatok fiúval barátkozni?

Figyelt kérdés
F/22 vagyok és még nincs barátom, nem tudom hogyan kell összespanolodni úgy hogy ne azt gondolják hogy homi vagyok.
2012. ápr. 3. 23:12
 1/7 anonim ***** válasza:
csak lazán,de miért hinnék hogy homi vagy? :D
2012. ápr. 3. 23:12
 2/7 anonim válasza:
Néha kardozunk egy kicsit. Így döntjük el,hogy ki az alphahím.
2012. ápr. 3. 23:15
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogyan menyek oda egy fiúhoz hogy ne gondolja hogy homi vagyok meg mivel kezdjem a léccet (beszédet) . :d
2012. ápr. 3. 23:17
 4/7 anonim ***** válasza:
ajánlom neked a Spancserek című filmet pont erről szól talán tudsz belőle ötleteket venni :)
2012. ápr. 3. 23:18
 5/7 anonim ***** válasza:
Mink? Áthíjuk gyesznyóvágásra a falunépet, oszt ottan!
2012. ápr. 3. 23:57
 6/7 anonim ***** válasza:
bocs de te meg soha nem folytattal egy egyszeru beszelgetest senkivel? vagy soha nem ereztel artatlan vonzalmat valakihez akivel jo volt egyuttlenni? hogy lehetsz ilyen butus a kerdesedben...
2012. ápr. 4. 00:24
 7/7 anonim ***** válasza:
Kérdező! ugyan rohadj már meg! direkt írsz ilyen helyesírással b+?????? ha direkt csinálod b+, ha meg nem, akkor sürgősen kezdd újra az általános iskolát!!!!!!!!!!!!
2012. ápr. 4. 01:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!