Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ismerkedni, barátkozni szeretnék innen valakivel akkor mit írjak neki privátba?
Sok olyan válaszadót látok akit szívesen megismernék,mert kedves vagyok,de fogalmam sincs hogy mit írhatnák neki(k) először privibe :S
Az jó mondjuk, hogy "Sziaa,szimpatikusnak talállak,volna kedved ismerkedni?"
Olyan válaszokra nem vagyok kíváncsi hogy nem itt kell ismerkedni..:)
gondolom nem rám céloztál:P
amúgy meg: "Sziaa,szimpatikusnak talállak,volna kedved ismerkedni?" na szerintem ez egy jó kezdés. hajrá
figyelj!
ha ezen az oldalon szimpatikus valaki, akkor annyi bőven elég...szerintem itt azért válaszolnak, még ha "nem-el" is akkor is írnak választ nem úgy mint társkeresőkön.
próbáld meg mit veszíthetsz..
Az égatta világon mindenütt lehet végül is ismerkedni...összefuthatsz az illetővel a postán is, a boltban, vagy lehet az egy futár is....
Rájöttem hogy nem társkereső,nem azt akarok keresni.:D
Az értelmes válaszolóknak köszi, ment a zöld pacsi.:)
Én tonna levelet kapok. :D
Többség szexuális ajánlat, ezekre nem szoktam reagálni, de van, hogy megdicsérik a válaszaimat, hogy mennyire egyet értenek velem, vagy szimpatikus nekik, de volt, hogy én is ráírtam már így valakire, mert annyira tetszett a válasza.
Nekem lett innen pár haverom. :D Semmi extra, de hát miért ne? :D
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!