Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha ismerkedni, barátkozni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ismerkedni, barátkozni szeretnék innen valakivel akkor mit írjak neki privátba?

Figyelt kérdés

Sok olyan válaszadót látok akit szívesen megismernék,mert kedves vagyok,de fogalmam sincs hogy mit írhatnák neki(k) először privibe :S

Az jó mondjuk, hogy "Sziaa,szimpatikusnak talállak,volna kedved ismerkedni?"

Olyan válaszokra nem vagyok kíváncsi hogy nem itt kell ismerkedni..:)

2012. febr. 20. 19:42
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

gondolom nem rám céloztál:P

amúgy meg: "Sziaa,szimpatikusnak talállak,volna kedved ismerkedni?" na szerintem ez egy jó kezdés. hajrá

2012. febr. 20. 19:43
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Hello, hány éves vagy? ez általában beválik, még akkor is jó ha tudod az életkorát...
2012. febr. 20. 19:43
 3/18 anonim ***** válasza:
95%
pasizni, vagy csajozni tényleg nem itt kellene, ez nem társkereső. Viszotn egy dobást megér, ha ráírsz valakire, max nem válaszol.
2012. febr. 20. 19:44
 4/18 anonim ***** válasza:
97%

figyelj!

ha ezen az oldalon szimpatikus valaki, akkor annyi bőven elég...szerintem itt azért válaszolnak, még ha "nem-el" is akkor is írnak választ nem úgy mint társkeresőkön.

próbáld meg mit veszíthetsz..

Az égatta világon mindenütt lehet végül is ismerkedni...összefuthatsz az illetővel a postán is, a boltban, vagy lehet az egy futár is....

2012. febr. 20. 19:45
 5/18 anonim ***** válasza:
18%
azt hiszem ez nem társkereső....
 6/18 anonim ***** válasza:
Nem lehet igaz ,hogy még a neten is ilyen balfácánok vagytok,mi olyan nehéz egy ismerkedésben?
 7/18 A kérdező kommentje:

Rájöttem hogy nem társkereső,nem azt akarok keresni.:D

Az értelmes válaszolóknak köszi, ment a zöld pacsi.:)

2012. febr. 20. 19:46
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Én tonna levelet kapok. :D

Többség szexuális ajánlat, ezekre nem szoktam reagálni, de van, hogy megdicsérik a válaszaimat, hogy mennyire egyet értenek velem, vagy szimpatikus nekik, de volt, hogy én is ráírtam már így valakire, mert annyira tetszett a válasza.

Nekem lett innen pár haverom. :D Semmi extra, de hát miért ne? :D

20L

2012. febr. 20. 19:47
 9/18 A kérdező kommentje:
Ismerkedésben nincs semmi nehézség, csak az elkezdésében.:D
2012. febr. 20. 19:47
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Én is szoktam privátokat írogatni. Ha valamelyik válasz megvitatásra méltó, de nem annyira a kérdésre válaszolna a beszélgetés, akkor írok privátot. Általában így kezdem: Írhatok egy-két gondolatot a kérdésedre/válaszodra?
2012. febr. 20. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!