Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiak miért ilyenek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak miért ilyenek?

Figyelt kérdés
sok helyen olvasom, hogy ha már lógós egy mell azzal már bajom van, meg ilyen megjegyzéseket tesznek.. miért..ők olyan tökéletesek? 16 éves lány vagyok még nem volt kapcsolatom, C-D között van a mellem szóval nagy mellem van, és mivel a gravitáció "húzza le" persze, hogy lógós, de erről nem tehetek:( ezt örököltem, genetika, és nyilván nem állhat feszesen 8olyan körte formájú), ha csak nem szilikon lenne, de én nem akarok plasztikáztatni. jó nem köldökig ér..de melltartóban jó a formája, de anélkül nem és félek ha lesz pasim akk gusztustalannak fogja találni, hogy nincs szép mellem, de most csinálok mell izom erősítő tornát.. szerintetek ezt ellehet fogadni??
2012. ápr. 3. 22:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
van olyan mell ami szebb van ami kevésbé vonzó, ennyi a lényeg. most pl nézd meg a srácokat :D te sem szereted annyira ha lóg a melle mintha állna ugymond az izomtól mert kivan gyúrva!! XD barátnőmnek pl kicsit amorfabb hegyesebb melle van. elég fura O.o de én így szeretem ahogy van és kész :D
2012. ápr. 3. 23:14
 12/19 anonim ***** válasza:

Keress képet az Interneten, amelyik a legjobban hasonlít hozzád, és tedd ki azt.

Amúgy van, aki kifejezetten a lazább melleket szereti.

2012. ápr. 4. 00:25
 13/19 anonim ***** válasza:

a fene... mar megint nem kapunk kepet :( grrrrr :))))

Viccet felreteve... szerintem ocska melleid lehetnek ha mar te is bevallod magadnak... :)))))))

Ok ok viccet felreteve figyelj nekem annyi baratnom volt de XART sem erdekelt milyen melle volt. Soha nem volt jelentosege a mellnek. Ha szereted a lanyt a szemelyisegeert akkor a test is jon vele, ami ugy a szep ahogy van. Senki nem fog szeretni vagy utallni a melleidert. Azert a szemelyiseged felelos!

2012. ápr. 4. 00:28
 14/19 A kérdező kommentje:

11/13 miaz h amorfabb melle van?? az milyen?xd am köszi a válaszokat.. próbáltam keresni képeket kb ilyen,

[link]

de úgy ilyenh ezen a nőn is a melltartó is ott van és a formája is ilyesmi de nem ennyire nagy

2012. ápr. 4. 07:07
 15/19 anonim ***** válasza:
Ezt csak mondják, de igazából nem nagyon van olyan férfi, akit ez zavarna, legfeljebb aki olyan jól néz ki, h szinte bárkit megkaphat. Amúgy meg nektek sokkal nagyobb igényeitek vannak külsőre.
2012. ápr. 4. 08:23
 16/19 anonim ***** válasza:
Lóg a csöcs? Nem baj. Oké nem esztétikus, de milliószor szebb, mint a semmi. Utálom a pici cicket (amik nagyon picik).
2012. ápr. 4. 09:42
 17/19 anonim ***** válasza:

Nyugi, a pasik nagy része mell tekintetében kevésbé válogatós ilyen részletességgel. Jobban mondva 90%-át legalább nem fogja érdekelni, sőt nagyon örülni fog, hogy nagyok a melleid.

A maradék 10%, ahova jómagam is tartozok pedig a szilikonra szavazunk és azzal kezdünk csak, mert tudjuk, hogy amelyik természetes mell nem lógós, az majd az lesz valamikor. Ez olyan törvényszerű, mint a gravitáció törvénye. Ha csak nem ebben a kategóriában lévő pasikra buksz kizárólag, akkor nincs mitől tartanod. :)

23F

2012. ápr. 4. 09:53
 18/19 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! :D hát utolsó ennyi erővel vehetnél két gumilabdát
2012. ápr. 4. 16:41
 19/19 anonim ***** válasza:
Ezzel a nővel szerintem nincs gond.
2012. ápr. 4. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!