Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért ilyenek?
Keress képet az Interneten, amelyik a legjobban hasonlít hozzád, és tedd ki azt.
Amúgy van, aki kifejezetten a lazább melleket szereti.
a fene... mar megint nem kapunk kepet :( grrrrr :))))
Viccet felreteve... szerintem ocska melleid lehetnek ha mar te is bevallod magadnak... :)))))))
Ok ok viccet felreteve figyelj nekem annyi baratnom volt de XART sem erdekelt milyen melle volt. Soha nem volt jelentosege a mellnek. Ha szereted a lanyt a szemelyisegeert akkor a test is jon vele, ami ugy a szep ahogy van. Senki nem fog szeretni vagy utallni a melleidert. Azert a szemelyiseged felelos!
11/13 miaz h amorfabb melle van?? az milyen?xd am köszi a válaszokat.. próbáltam keresni képeket kb ilyen,
de úgy ilyenh ezen a nőn is a melltartó is ott van és a formája is ilyesmi de nem ennyire nagy
Nyugi, a pasik nagy része mell tekintetében kevésbé válogatós ilyen részletességgel. Jobban mondva 90%-át legalább nem fogja érdekelni, sőt nagyon örülni fog, hogy nagyok a melleid.
A maradék 10%, ahova jómagam is tartozok pedig a szilikonra szavazunk és azzal kezdünk csak, mert tudjuk, hogy amelyik természetes mell nem lógós, az majd az lesz valamikor. Ez olyan törvényszerű, mint a gravitáció törvénye. Ha csak nem ebben a kategóriában lévő pasikra buksz kizárólag, akkor nincs mitől tartanod. :)
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!