Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért ilyenek?
Figyelt kérdés
sok helyen olvasom, hogy ha már lógós egy mell azzal már bajom van, meg ilyen megjegyzéseket tesznek.. miért..ők olyan tökéletesek? 16 éves lány vagyok még nem volt kapcsolatom, C-D között van a mellem szóval nagy mellem van, és mivel a gravitáció "húzza le" persze, hogy lógós, de erről nem tehetek:( ezt örököltem, genetika, és nyilván nem állhat feszesen 8olyan körte formájú), ha csak nem szilikon lenne, de én nem akarok plasztikáztatni. jó nem köldökig ér..de melltartóban jó a formája, de anélkül nem és félek ha lesz pasim akk gusztustalannak fogja találni, hogy nincs szép mellem, de most csinálok mell izom erősítő tornát.. szerintetek ezt ellehet fogadni??2012. ápr. 3. 22:53
1/19 A kérdező kommentje:
és ha ezen felül csinos szép arcú lány vagyok?
2012. ápr. 3. 22:54
3/19 anonim válasza:
Hidd el nem lesz ilyen mellel semmi probléma. 35F
4/19 anonim válasza:
ha lesz pasid nem fogja annak találni nyugi :) sztem frankón csak bebeszéled magadnak, h nem szép
5/19 anonim válasza:
nincs ebben semmi baj teljesen természetes szerintem buta az aki nem fogadna el így 20/f
6/19 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! :) ja és aki ír (mert volt aki) h küldjek képet privátban NEM! NEM RAKOK KI SEMMILYEN TESTRÉSZEMRŐL ÉS KÜLDÖK (INTIMET) SENKINEK!
2012. ápr. 3. 23:00
7/19 anonim válasza:
Na most láthatod milyenek a férfiak :D:D
8/19 anonim válasza:
A szerelem végett elfogadnám persze, de amúgy nem szép az ilyen szerintem, meg a plasztikázott sem, úgy hogy ez a jobb végülis.
9/19 anonim válasza:
Engem kifejezetten a picit gravitáló cicik izgatnak.
10/19 anonim válasza:
Figyelj, bármibe fogadnék, hogy a melleid úgy tökéletesek ahogy vannak :P Persze egy kis torna sose árt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!