Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szerintetek milyen egy ideális nő?
Legyen mosolygós, de nem kell kimondottan kedvesnek lennie, inkább legyen egyéniség, tudjon elrugaszkodni a világtól, elmerengni a dolgokon, a világnézete legyen hasonló az enyémhez, lássa ő is, hogy olyan, hogy 'probléma' nem létezik, mert ami mégis az azt mi tesszük azzá, alapvetően jószívű legyen, szeresse az életet, legyen energikus, nőies legyen, azaz legyen határozott és magabiztos, DE ne túlságosan, semmiképpen ne legyen egoista, legyen bevállalós, képes legyen legyőzni a gátlásait, de ne legyen gátlástalan.
Sokféle összetételben létezik mindenki számára az ideális nő, ez nekem egy.
Ami a külsőt illeti, egyetlen kizárólagos feltételem, hogy ne legyen kövér, ezen kívűl csakis az arca érdekel.
Persze ha megalkothatom a tökéletes nőt, akkor legyen ízlésesen nagy melle, karcsú dereka és széles csípője, de ez egyáltalán nem feltétel, mindez már csak hab lehet a tortán, mert ha az arca elbűvöl és a jelleme is hasonló, mit amit írtam, akkor ez már csak a 100% fölötti bónusz.
Akik nekem nagyon tetszenek az például
Taylor Swift - [link]
Selena Gomez - [link]
Még jó hogy korábban lementettem az egészet egy txt-ben :D Annyi ilyen kérdés volt már...
Szóval külsőleg:
- Hosszú, egyenes szőke haj, minél hosszabb annál jobb :D
- Kék szem (heterochromia viszont mindent űberel nálam)
- Magas vagy alacson, végletek vonzanak (155-165cm és 180-190cm)
- Inkább vékony testalkatú (mindegy hogy sportos-e vagy sem.) de a picit teltebb lányokkal sincs semmi bajom. Magasság-110 a legidálisabb testsúly
- öltözékre nőies, csinos. Testhezálló öltözék.
- bájos arc
Néhány kép szemléltetésnek:
[link] (szőkében)
Belsőleg:
- kedves
- barátságos
- empatikus
- hűséges
- kompromisszumképes
- kevésbé bulizós, bár engem annyira nem zavar ha az
- az hogy mennyire okos, végülis nem szempont annyira. lehessen vele értelmesen beszélgetni, de túl azért ne szárnyaljon mert akkor kényelmetlenül érezném magam.
Nagyon fontos hozzátenni, hogy ez ideál. Külsőleg akár 90%-ban is eltérhet. A lényeg, hogy tetszen a lány. Ezek egyedi esetek, erre nem lehet példát felhozni.
Ideálja mindenkinek van. Ilyen emberrel az esetek többségében nem is találkozik az ember. Vagy ha mégis, kicsi az esély hogy annak az illetőnek pont én kelljek.
A belső tulajdonságokból legyen meg minél több. Hosszútávú kapcsolatnál arra van leginkább szükség. A külsőben pedig, hogy szexuálisan vonzon. Ehhez nem kell az általam felsoroltaknak teljesülnie. Láttam már teljesen eltérő lányt is aki ugyanúgy nagyon tetszett.
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!