Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Milyen az ideális pasi?
Kinézet [link]
Ës szeresen tudjon főzni,birja legalàb 40 percig,és egy havi fél millàs keresett,ne csaljon :)
eros de ugyanakkor gyenged
hatarozott de szelid
ferfias de nem szegyel sirni
es ehhez hasonlo egymassal elentmondo tulajdonsagok:)))
Nekem már annyi féle pasi tetszett, hogy nem tudnék általános kinézetet írni. Pl ma láttam egy helyeset: sötét haj, kb 190 cm magasság, olyan jó formájú volt mindene :D az arca is helyes volt, zselézett haja volt. Valami fontos helyre mehetett mert nagyon ki volt öltözve.
De aztán meg láttam egy sportos pasit is, aki szintén tetszett: világos haj, 180 cm körüli lehetett, kicsit húsosabb volt, de helyes, pár milisre volt nyírva a haja.
Szóval nálam ezt nem lehet így körülírni. Van valami ami megfog XY pasikban. Akiket írtam kb 25 évesek voltak, de bejött már 40 éves is, meg 19 éves is :D
Nekem leginkább a magas, széles vállú, sportos, stílusos fiúk jönnek be, de elengedhetetlen tényező, hogy legyen kedves, megértő, gyengéd, stb.
Nem jön be kifejezetten a csontos alkat, szeretem, hogy legyen a fiúkon valami úgymond "fogdmeg". :)
14/L
Kinézet mindegy, ami megfog.:)
Belső értékek alapján :
-legyen kedves-
-legyen jó a humora-
-ne legyen féltékeny-
-ne csaljon meg-
-vállaljon fel a barátai előtt-
-legyen férfi- (ne én védjem meg őt, hanem ő engem)
-legyen velem nagyon aranyos-
nagyjából ennyi.:D
hát ha "megtervezhetném" az álompasim, akkor ilyen lenne:
Külső: hosszú szőke haj (vállig, vagy hosszabb), átlagos testalkat, olyan 180 cm (de persze az sem baj ha több)..
Öltözködésre.. farmer, póló, bakancs vagy tornacipő, semmi extra
belső: művelt, okos, érdeklődő, zeneszerető, figyelmes, kedves de nem nyálas, olyan aki nagyra becsül és értékel. Becsületes, hűséges és ne legyenek előítéletei.
plusz pont a gitár, dob, zongora (vagy egyéb komoly hangszerek)... ezen kívül a természetszeretet, rajztudás, és egyéb művészi tevékenység.:)
Külső:magas olyan 185cm körül,sötét fekete haj ,ami ne legyen se túl hosszú se túl rövid,barna/kék/zöld szemek,vékony ajkak,férfias orr,szélles váll,picit izmos test,nagy kezek:)
Belső:kedves,megértő,vicces,okos,segítőkész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!