Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tudok tenni, hogy ne én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudok tenni, hogy ne én legyek mindig a középpontban?

Figyelt kérdés

Balfsz vagyok, nem szoktam beszélni szinte sose, csajozás sem megy.Mégis mindig amikor megyek haverokkal inni mindig nézik hogy mit csinálok, amikor nevetek kérdezik hogy miazmiaz.

De egyéb baráti társaságban se beszélek csaj alig, mégis mindenki engem néz közben. Ha netalántán megszólalok mindenki figyelme rám szegeződik és onnantól én vagyok a téma, meg a téma adó. De én nem szeretem ezt, nem szeretek fölöslegesen pofázni a hülyeségekről. Én mindig csak a lényeget akarom mondani, hallani. :S

2012. ápr. 3. 19:16
 1/4 anonim ***** válasza:
hát szar ügy,velem is volt hasonló, én elkerültem azt a társaságot,és kerestem más haverokat!
2012. ápr. 3. 19:19
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Olyankor, amikor megszólalsz azért figyelnek rád, mert szokatlan tőled :D és lehet kíváncsiak, hogy mit is mondasz. Meg általában amikor beszél az ember, a többiek tekintete a beszélőre irányul.

Amúgy én sem vagyok az a sokat magyarázós típus nagyobb társaságban. Én is inkább csak a lényegre törekszem, attól függ a témával kapcsolatban mennyi a tapasztalatom és a mondandóm....de a felesleges beszédet, mások részéről sem szeretem kifejezetten.

Lényeg, hogy ne tartsd magad kívülállónak, vagy furcsának...mert amilyennek magadat tartod (vagy azt hiszed hogy tartanak) azt fogod a környezetednek is mutatni...és akkor tényleg te leszel a szótlan furcsa gyerek. Légy egy kicsit magabiztosabb, és ne akarj mindenkinek megfelelni. Úgy viselkedj, ahogy jól érzed magad.

2012. ápr. 3. 19:25
 3/4 anonim ***** válasza:

* A második válaszoló vagyok :D

Annyit még hozzá tennék, hogy az előttem szólónak is igaza van :) Lehet nem az a te társaságod, és azért nem tudsz (ha akarsz se) sokat beszélni hozzájuk, mert teljesen más témákon jár az agyuk. :) Ha megtalálod a veled hasonló érdeklődéssel bíró emberkéket, velük biztosan többet és jobban el tudsz majd beszélgetni :)

2012. ápr. 3. 19:30
 4/4 anonim ***** válasza:

pont azért figyelnek oda rád, mert olyan keveset beszélsz hogy amikor megszólalsz azt gondolják biztos fontos a mondandód.

pozitívum, hogy ezek szerint legalább van súlya a szavaidnak, nem úgy mint sok embernél hogy a szavába vágnak, meg se hallják stb.

ha bosszant, és a társaság nagy más típusú emberekből áll, lehet hogy nem ők a megfelelőek számodra.

egyszerűbb keresni hozzád hasonlóakat mint gyökeresen megváltozni (én is ilyen vagyok, sok helyen egyszerűen vmiféle látványosságként kezeltek, pedig úgy érzem nincs bennem semmi extra).

ha találsz olyanokat akik hallgatagabbak vagy éppen azt szeretik ha csak hallgatják őket és közben nem figyelnek idegesítően, vegyülj közéjük. jobbat nagyon nem lehet tenni

2012. ápr. 3. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!