Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Reménytelen a helyzetem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Reménytelen a helyzetem?

Figyelt kérdés

Sziasztok

18 éves srác vagyok, most érettségizem. Mások szerint sokkal érettebb és komolyabb vagyok a koromnál. Pénteken utolsó nap bementem suliba, mert tanít ott egy lány aki nekem nagyon megtetszett, és szerintem én is neki, volt rá alkalmam, hogy beszéljek vele, és akkor is zavarban volt ő is (meg én is..:-) ). (engem nem tanított) 28 éves, nagyon szép és okos nő. Kettesben maradtunk nap végén a teremben, én meg erőt vettem magamon, odaléptem hozzá, és átöleltem őt, ő meg nem ellenkezett, sőt. Elhívtam a héten egyik nap vacsorázni, ő meg igent mondott.

Szerintetek lehet ennek az egésznek jövője? Mit csináljak, hogy egyáltalán esélyem lehessen nála?

2009. jún. 16. 15:05
 1/7 anonim ***** válasza:
62%
Meg kellett volna dönteni ott a teremben.
2009. jún. 16. 15:08
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
hát ha igent mondott,akkor van esély. Igaz van egy kis korkülönbség,de ha őt nem zavarja,bármi lehet. Egy ismerősöm is hasonlóképp volt a tanárnőjével,azóta már a kezét is megkérte. Szóval van remény... Már csak azon múlik,mennyire illetek össze. sok sikert!
2009. jún. 16. 15:10
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm...egyéb hasznos(abb) tanács?
2009. jún. 16. 15:10
 4/7 A kérdező kommentje:

Előző kommentem 15.08-nak szólt.

15.10: Pont ez az, nem szeretném elpuskázni a lehetőségem.

2009. jún. 16. 15:11
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem mér csak összeaszott, 50 év feletti tanárnőim voltak? :(
2009. jún. 16. 15:22
 6/7 anonim ***** válasza:
Rá kell fanyalodni az 50-esre is...ha nincs más.. :-)
2009. jún. 16. 15:24
 7/7 anonim ***** válasza:
a 15:10es vagyok - hát ha nem akarod elpuskázni a lehetőséged, akkor légy a randin kedves és figyelmes és mindenképp magadat add. ne bánj vele másként azért,mert idősebb. Próbálj olyan dolgokról beszélgetni vele,mely mindkettőtöket érdekel, de semmikép se találj ki olyasmiket,ami nem igaz,azért,hogy bevágódj. Csak magabiztosan, őszintén és kedvesen! Remélem így már többet segítettem :) hajrá :)
2009. jún. 16. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!