Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek undorítóak a félénk pasik?
Nem undorító, de nem vonzó.
Persze,hogy egy olyan srácot szerettem meg hamarabb, aki bátor;helyes;hatalmas önbizalma van;jó humora és nem fél megvédeni magát.Most körbeírtam a páromat :)
Sikerült megismernem, és hatalmas szíve van ezek mellett,ha rossz napom van 1 perc se kell és felvidít, emellett megtud védeni is. Mellette az én önbizalmam is egyre nagyobb, nem mellékesen imádom őt *-*
Egy félénkebb sráctól meg kapnám azt,hogy ő milyen csúnya, meg semmi nem jön neki össze, ha egyszer baj lenne, meg sem tudna védeni.Sétálnánk az utcán, valaki beszólna neki vissza se merne szólni. A legfontosabb, ha félénk tuti nekem,mint lánynak kellene kezdeményezni, mert ő nem merne odajönni hozzám, mert mi van ha elhajtom.Hát nem köszi!:)
Ezért vannak ezek a sztereotípiák, hogy a nagypofájúnak a pénzére mennek.(vagy ő úgyis csak bántja a nőket) mert a félénkebb srácok féltékenyek rájuk, és valamivel álltatniuk kell magukat.
Nem undorító, csak nem az én esetem. Nekem sokkal vonzóbb egy talpraesett pasi, aki mindig feltalálja magát.
26N
"Egy vödör takony undorító, nem ezek a típusú pasik."
Behaltam ezen a válaszon, nagyon jó!
Egyébként nem, nem undorítóak, pusztán azért, mert félénk, senki sem lesz az. De nem is az én esetem.
Nem értek egyet ezzel, mivel h pl én megtudnám védeni a bnőmet, ha nehogy Isten oda kerül a sor mert bunyózni tudok nem egyszer kerültem már olyan szituációba h verekedni muszáj voltam, nem is vagyok kicsi-sovány alkat. De ha ismerkedésről v komolyab kapcsolat kezdéséről van szó olyankor nincs önbizalmam, valami miatt félelem tölt el...
Egyépként meg vannak ezek a kivagyok én vagyok "vagány" srácok akikért oda vannak a csajok, h "fuuu te ez micsoda pasi, h ő tuti nagy ember", tőle félnek a töbiek, meg lenéz mindenkit... A töbsége csak akk nagy ember ha van a háta mögöt ki megvédi, de egyedül semit se ér... Találkoztam nem egy ilyen személyel, és sokat helyre is raktam, utána persze jött az h a bandája keres engem meg ilyesmi...
Hiába valaki félénk, az nem jelenti azt h nem tud kiálni magáért v másokért... Sokan nyominak nézik az embert mert nem hencek, nem szinészkedik mások ellőt.
(ezt azoknak irom aki a helyesirásomba fognak bele kötni : "nem tanultam a magyar nyelvet iskolában, magamtol tanultam, nem magyar állampolgár vagyok" szval ne tessék ezért leszólni mert hibásan irtam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!