Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti a titokzatosabb vagy a dumagépes fiúkat csípitek jobban?
Én mindkettővel megtalálom a közös nevezőt. :) Azt nem szeretem csak, ha valaki ilyen mufurc, zárkózott, félénk semmit-se-lehet-vele-kezdeni alak.
21L
6-os
gondolom nekem szántad, mert én írtam a pénzesebbet
Nem komolyan írtam, de látom mindenki elkönyvelt hülye kurv@nak (a lepontozás miatt gondolom)
A kérdésre is válaszolva most komolyan, a titokzatos nem kell , mert előttem ne titkolózzon
a dumagép, meg csak kamuzik
Tanult, értelmes, dolgos fiúkat csípem jobban. Jah és ne legyen 120 kiló zsír
Valójában én egyik típust sem kedvelem. A dumagépek mellett nem jutsz szóhoz, nem lehet velük beszélgetni, ráadásul legtöbbször lökött dolgokról hablatyolnak. A titokzatosak pedig sokszor olyanok, mint a kukák. Meg sem szólalnak, csak ülnek és néznek. No meg ki tudja, hogy miért is titkolóznak...
Egy srác legyen értelmes, kedves, udvarias, jó humorú. Tudja, hogy mikor hogyan kell viselkedni. Ha ilyen, akkor nálam nyert ügye van (kor, kinézet csak kicsit, pénz egyáltalán nem számít).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!