Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől késhet a menstruációm?
Figyelt kérdés
Már 2 hete meg kellett volna,hogy jöjjön,nagyon ideges vagyok. A barátommal mindig védekezünk,ezért érthetetlen számomra a dolog. Mi okozhatja még a menstruáció késését?
A normális válaszokat előre is köszi.
2012. ápr. 2. 21:47
1/5 anonim válasza:
Sok minden okozhatja.
A védekezésröl nem irtál, hogy hogyan történik, nem mindegyik módszer jó hatásfokú. (Ami jó, az azovszer vagy a tabletta, a többi nem sokat ér)
Kis esély van arra, hogy terhes vagy, de lehet ciszta, fertözés, túl sok stressz, stb.
Elöször csinálj tesztet, utána meg menj orvoshoz, akár mi is lett az eredmény.
2/5 A kérdező kommentje:
Óvszerrel védekezünk, sose volt vele probléma, ezért is érzem abszurdnak a helyzetet. Nagyon remélem,hogy csak a pillanatnyi stresszes életmód miatt van a dolog.
2012. ápr. 2. 21:53
3/5 anonim válasza:
Valószínűleg a stressz miatt, de ha esetleg szedsz tablettát és tovább szedted (tehát amikor a menstruációdnak meg kellett volna jönnie), akkor sem jön meg. De szerintem fordulj orvoshoz, jobb ilyenkor szakértő tanácsát kikérni. És ne idegeskedj, attól szerintem csak rosszabb lesz.
4/5 anonim válasza:
2 hét még nem a világ...
hány éves vagy?
5/5 A kérdező kommentje:
2. válaszoló: nem szedek tablettát:)
3. válaszoló: 18 vagyok:)
Köszi a válaszokat, mindenképp elmegyek orvoshoz.
Ja és mindenkinek ment a zöld kéz:)
2012. ápr. 2. 22:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!