Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért késhet a menstruációm ha eddig pontos volt? 18/L
26-án kellett volna megjönnie, de még mindig semmi. Csináltam tesztet ma reggel, az negatív lett. Kb 2-3 napja néha görcsölgetek de ezen kívül semmi nem utal rá h meg fog jönni.
Az belejátszhat h most kezdtem az egyetemet? Hozzáteszem, eddig napra pontosan volt ezért is idegesít mi lehet az oka.
Hallottam hogy a rozmaring tea alhasi vérbőséget okoz, szerintetek ha azt iszom pár napig előrehozza?
Köszönöm a normális válaszokat!
Idegességtől csúszhat tudtommal. Ha pár napon bellül nem jelentkezik, forgulj orvoshoz. Addig pedig itt a hétvége, nyugodj meg, pihend ki magad, hátha segít.
F/16
hát suli időben (főleg az elején) vagy mikor stresszelek nekem is szokott ilyen lenni...
bár olyat is hallottam már h 1 kimaradhat (nagy stresz, kimerültség...)
17/L
Szia! Nekem full ugyanez, most költöztem fel Pestre, kezdtem az egyetemet, az első héten totál gyenge volt, most meg nem is jött meg.. A tesztem szintén negatív. Viszont sosem történt még ilyen, szóval én sem nagyon értem..
Kitartás! Tényleg azt mondják a stressztől lehet.
előző vagyok
40. napra jött meg és majd bele haltam:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!