Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy szívből szeretem, most mással van ugyan, de boldog vagyok, hogy boldog?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 2. 19:53
11/14 anonim válasza:
az epekedés, meg a távolról rajongás nem szerelem. még egy szimpla járás sem. hogy ha igazán szeretni fogsz valakit majd megérted, hogy azok a szerelmek, amiket annyira nagynak hittél, soha nem is voltak azok..
12/14 anonim válasza:
De akkor szerelmesnek hittem magam te nagyon okos. am lehet még jobban is tudom mi az igazi szerelem mint te mert én menyasszony vagyok és párom az a férfi akiért mindenem oda adnám
13/14 anonim válasza:
:DDDDDDD én is menyasszony vagyok, és elég régóta együtt élek a párommal ;)
az meg h azt hitted h szerelmes vagy, nem jelenti azt h szívből szeretted, te nagyon okos. ha szívből szereted te nem tudsz úgy boldog lenni h ő mással van.
14/14 anonim válasza:
1 mielőtt belém kötöttél egyszer sem mondtam h szerelmes voltam. A szerettem jelzőt használtam
2 A mostani páromat akit szívből szeretek és ő életem szerelme, inkább látnám mással boldognak mint boldogtalannak velem.
És am én is régóta élek a párommal, de ez most nem tom h jön ide. Az meg a te bajod h ilyen érzéseket fel sem tudsz fogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!