Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van a baj, vagy más is "utálja" a nőket?
Általában ha az utcán nézem a nőket, vagy akár az ismerettségi köreimben vizsgálódok, mindig csak 1 idegesítő vagy néha undorító tulajdonságot látok bennük, ami miatt taszítanak mint nők.
Kb félévente fordul elő, hogy csak pozitív érzéseim vannak egy nővel kapcsolatban.
Velem van a baj?
Jah én nem vagyok meleg!:)
van mit utálni rajtuk, amúgy vedd észre a jót bennük, van rajtuk egy kellemes luk, azt kész :D
Ja és lehúztamk az összes gyökeret a válaszolók közül, mára megvolt a jótéteményem, lehet fröcsögni balfaxok, szevasztok!
Hat, abszolut lehet az emlitett rossz rahatas miatt. Ha külön elnel/külön fogsz elni, talan jobb lesz, de ugy gondolom, tudatosan kell majd az ügyön dölgözni.
Ugy latom, belöled nem az a zsigeri gyülölet szol, abszolut van remeny - az, hogy feltetted ezt a kerdest, mar azt jelenti, hogy jo uton jarsz, vagy hamarosan ralepsz. :)
Arra egyebkent ezektöl függetlenül keszülj fel, hogy a nök, söt, alapvetöen az emberek undoritoan tudnak viselkedni, neha nekem is hanyingerem van a lanyoktol is...
Valamilyen szinten veled van a baj, de ha kellöen tudatos leszel, szerintem siman athidalod a problemakat. :)
22/L
nem leszek népszerű, de van hogy az összeset utálom és van amikor csak azt az egyet...
de az alap, hogy csakis rosszat feltételezek egy ismeretlen lányról-nőről, így legalább néha lehet pozitívan csalódni bennük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!