Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Velem van a baj, vagy más is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a baj, vagy más is "utálja" a nőket?

Figyelt kérdés

Általában ha az utcán nézem a nőket, vagy akár az ismerettségi köreimben vizsgálódok, mindig csak 1 idegesítő vagy néha undorító tulajdonságot látok bennük, ami miatt taszítanak mint nők.

Kb félévente fordul elő, hogy csak pozitív érzéseim vannak egy nővel kapcsolatban.

Velem van a baj?

Jah én nem vagyok meleg!:)

2012. ápr. 2. 09:02
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
95%
Ez természetes abban az esetben ha nem megfelelő a családi háttered vagy ért gyerekkori trauma, esetleg csalódtál a lányokba valamikor. Esetleg nem kellesz a lányoknak és ez az ellen mechanizmus.
2012. ápr. 2. 09:05
 2/24 anonim ***** válasza:
96%
Ja igen, de gyakran megesik ,hogy tinikorban kialakul a félelem a nők felé, így visszataszító tulajdonságokat keresel bennük, hogy igazold hozzáállásod helyességét.
2012. ápr. 2. 09:07
 3/24 A kérdező kommentje:
hát 2 nővérem van, anyámmal + nagyanyámmal együtt elég (nagyon)nehéz esetek. Ez lehet az oka!? És ezzel mégis mit kezdjek?
2012. ápr. 2. 09:08
 4/24 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy lehet ok.

Hogy ezzel mit kezdj? Fogalmam sincs.

2012. ápr. 2. 09:09
 5/24 A kérdező kommentje:

igazából apámat és nagyapámat (egyikőjük se él már) is teljesen kikészítették, sokszor olyan dührohamot váltottak ki belőlük h még én is megijedtem, és még utána ők nem értették h mitől van ez, mikor én pl tisztán láttam h mekkora gyökér módra viselkedtek apámmal és nagyapámmal, de persze utána még ők a jók, és a férfiak az idegbetegek:S

áh már most kezdem felhúzni magam:D bocs

2012. ápr. 2. 09:11
 6/24 anonim ***** válasza:
100%

Anyám pl. férfigyűlölő. Utálja őket egytől egyig. Ebben nőttem fel. Kicsit rányomta bélyegét az életemre a dolog, mert tartottam a fiúktól valamilyen szinten. Mindig azt néztem ,hogy milyen jel utal rá hogy csak kihasználni akarnak.

Nekem az segített, hogy találkoztam a szerelemmel.

2012. ápr. 2. 09:11
 7/24 A kérdező kommentje:
most belegondolva 1 évig külön éltem mindegyikőjüktől, akkor sokkal jobb volt minden, most a 2 nővéremmel élek, lehet megint el kéne költöznöm
2012. ápr. 2. 09:13
 8/24 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm a válaszaidat, és örülük, hogy boldog vagy a szerelmeddel:)
2012. ápr. 2. 09:15
 9/24 anonim ***** válasza:
77%
Igen, valószínűleg ez lehet az oka, hogy a családodban ezek történtek. Nincs azzal semmi gond, hogy kritikusabban szemléled a nőket, legalább nem esel abba a hibába, hogy valami hárpiát veszel el feleségül.
2012. ápr. 2. 09:17
 10/24 anonim ***** válasza:
93%

Ha neked úgy jobb, költözz el, de nem hiszem, hogy attól megváltozik a véleményed a nőkről.

Persze van aki tényleg "undorító", de férfiban is van ilyen.

Ez úgy hangzik, mintha direkt hibát keresnél bennük.

Senki sem tökéletes, mindenkinek vannak hibái.

Meg kell próbálni a jót is meglátni bennük.

Fordított helyzetben szerinted benned mit láthatnak a nők, neked nincsen idegesítő tulajdonságod?

Én nő vagyok, de engem is idegesít némelyik nő, de férfi is. De ezt nem lehet általánosítani!

Nem minden nő idegesítő, és nem minden férfi az.

2012. ápr. 2. 09:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!