Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van a baj, vagy más is "utálja" a nőket?
Általában ha az utcán nézem a nőket, vagy akár az ismerettségi köreimben vizsgálódok, mindig csak 1 idegesítő vagy néha undorító tulajdonságot látok bennük, ami miatt taszítanak mint nők.
Kb félévente fordul elő, hogy csak pozitív érzéseim vannak egy nővel kapcsolatban.
Velem van a baj?
Jah én nem vagyok meleg!:)
Persze, hogy lehet ok.
Hogy ezzel mit kezdj? Fogalmam sincs.
igazából apámat és nagyapámat (egyikőjük se él már) is teljesen kikészítették, sokszor olyan dührohamot váltottak ki belőlük h még én is megijedtem, és még utána ők nem értették h mitől van ez, mikor én pl tisztán láttam h mekkora gyökér módra viselkedtek apámmal és nagyapámmal, de persze utána még ők a jók, és a férfiak az idegbetegek:S
áh már most kezdem felhúzni magam:D bocs
Anyám pl. férfigyűlölő. Utálja őket egytől egyig. Ebben nőttem fel. Kicsit rányomta bélyegét az életemre a dolog, mert tartottam a fiúktól valamilyen szinten. Mindig azt néztem ,hogy milyen jel utal rá hogy csak kihasználni akarnak.
Nekem az segített, hogy találkoztam a szerelemmel.
Ha neked úgy jobb, költözz el, de nem hiszem, hogy attól megváltozik a véleményed a nőkről.
Persze van aki tényleg "undorító", de férfiban is van ilyen.
Ez úgy hangzik, mintha direkt hibát keresnél bennük.
Senki sem tökéletes, mindenkinek vannak hibái.
Meg kell próbálni a jót is meglátni bennük.
Fordított helyzetben szerinted benned mit láthatnak a nők, neked nincsen idegesítő tulajdonságod?
Én nő vagyok, de engem is idegesít némelyik nő, de férfi is. De ezt nem lehet általánosítani!
Nem minden nő idegesítő, és nem minden férfi az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!