Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van a baj, vagy más is "utálja" a nőket?
Általában ha az utcán nézem a nőket, vagy akár az ismerettségi köreimben vizsgálódok, mindig csak 1 idegesítő vagy néha undorító tulajdonságot látok bennük, ami miatt taszítanak mint nők.
Kb félévente fordul elő, hogy csak pozitív érzéseim vannak egy nővel kapcsolatban.
Velem van a baj?
Jah én nem vagyok meleg!:)
Látod, nők válaszoltak normálisan egy ilyen pengeélen táncoló, provokatívnak tűnő kérdésre...Akkor csak nem olyan undorító az a női nem.
Viszont szörnyű lehet úgy élni, hogy frusztrálva bámulod a nőket, és ismeretlenül megbélyegzed, gyűlölködsz, véleményt alkotsz valakiről, akit nem is ismersz, lehet épp az édesapjához siet a kórházba, gyerekiért megy munka után az iskolához...De ez csak téged őröl, az adott hölgyek kb. a létezésedről sem tudnak.
Velem van a baj, vagy más is utálja a nőket?
Nem, nem veled van a baj, hanem az összes, undorító nővel, akikről fogalmad sincsen kicsodák.
Bocs, de felfordul a gyomrom az ilyen emberektől, az általánosítás egyszerű elmére vall.
Az én édesanyám nagyszerű nő, aki egyedül nevelt fel engem és bátyámat, saját keresetéből, mert az édesapánk egy alkhololsta állat volt.
És amikor ilyen kérdéseket olvasok, csak provokációra tudok gondolni.
Igen, veled van a baj. Az ilyen egyedek nem építő tagjai a társadalomnak. Gyűlölködők értéktelen, beteg, káros emberek.
21/F
"én is utálom őket, nyugi"
Jahj, de jó megvolt a mai sikerélményed. Aztán nehogy édesanyád rád nyisson miközben épp rejszolsz.
nyilván nem gondolok rosszat minden egyes nőről akit meglátok az utcán, azért ennyire nem vagyok gyűlölködő. Csak mondjuk ha előttem megy 2 csaj és beszélget egymással, tutti hogy ha esetleg külsőre tetszene is, a beszélgetésük ki fog ábrándítani, vagy ha ülünk egy szórakozóhelyen és odajönnek ismerkedni, elsőre örülök, de jó még nem is nekem kell odamenni, jól is néz ki, de kb 2 percig tart mert ahogy elkezd beszélni legszívesebben főbelőném magam, vagy ahogy nézem régi osztálytársnőket, munkatársnőket, ismerősöket, nagyon ritka amikor pozitív vélemény fogalmazódik meg bennem róluk.
Persze a jót is meg kéne látni bennük, de valamiért mindig a negatív tulajdonságokat érzem erőteljesebben, nagyon ritkán van kivétel, aztán ha van is abban is csalódnom kell előbb utóbb.
Ha még sulykolod is magadba, hogy "utálod" a nőket, tuti, nem változik meg a véleményed. Szar dolog az a családi háttér, amit említettél, lehet, ez az egyik ok, de ezen viszonylag könnyen segíthetsz, ha környezetet váltasz. Amikor pedig nőkkel beszélsz, ne az járjon a fejedben, hogy már megint mekkora f@szságot fog mondani/csinálni, mert magaddal b@szol ki.
26/F
anyámon és 1-2 nőn kívűl én is utálom őket nő létemre.
mert 10-ből 9-nek, ha viszket a luka, akkor se barátság, se szövetség, se jó munkatársi kapcsolat nem számít onnantól fogva, csak hogy valaki tolja őket.
volt egy "barátnőm". odáig minden rendben volt, míg a buliban csak barlangi szörnyek voltak. addig én voltam a legjobb barátnő, akivel mindent meg lehet beszélni blablabla. megjelent 1 db. elviselhető fazon, ennyi kellett annak az ajnározó r***-nak. rögtön otthagyott, hogy neki riszálja magát. aztán pofára esett, mikor beszólt neki a tag hogy én jobb nő vagyok, velem ismerkedne, annak ellenére hogy h.lyét csinált belőlem és egyedül ültem ott, mint 1 nyomi. akkor elkezdett velem üvölteni h h képzelem, hogy szebb merek lenni nála. aztán a lakótársam is tiszta jópofi volt velem, amíg az egyik aktuális kefegépe be nem jelentette hogy szzívesen megismerne, mert jó nő vagyok. onnantól kezdve elmondott mindenféle k-nak, kihallgattam ahogy kibeszél, rá is rontottam. vonogatta csak a vállát, h ő nem mondott semmi rosszat. aha. suliban is, 6-an voltunk lányok az osztályban, elég csúf kis békák voltak a többiek. ahogy egy pasi megjegyezte hogy el tudna velem képzelni valamit, ki lettem közösítve.
kezdem ezt nagyon unni, mert annyira más vagyok. számomra még létezett volna olyan fogalom hogy igaz barátság, amit nem ír felül egy jobb munka, vagy egy szerencsétlen férfi nemiszerv - de a többi nőben ez nincs meg.
ufónak érzem magam, és bánt.
meg tudlak érteni
21/L
19: sajnos rossz ismerettségi körökbe keveredtél, vagyis inkább nem neked valóba:S
amúgy hasonló helyzet velem is volt, cask nálunk ffiaknál nincs olyan besértődés mint nálatok, így nem volt belőle probléma.
hát igen, nők...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!