Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mindenkinek a szupervékony,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenkinek a szupervékony, modellalkatú lányok tetszenek?

Figyelt kérdés
Egy kicsit el vagyok keseredve, mert az utóbbi időben felszedtem jópár kilót. Állítólag nem vagyok vészesen dagi (164 cm/64 kg), bár én annak érzem. Persze, teszek érte, hogy lemenjen, de úgy érzem, emiatt nem kellek senkinek.
2012. ápr. 1. 22:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

163cm vagyok voltam 61kg is, jelenleg 53 vagyok, és h őszinte legyek akkor is és most is sok pozitív visszajelzést kapok, de akik ismertek úgy meg most is látnak pasik, azt mondják h felszedhetnék pár kg-t. ha nem is 61-re de legalább 56-58 kg-ra... Sztem 58kg az ideális nekünk ..:)

20/L

2012. ápr. 1. 22:42
 12/14 anonim ***** válasza:
hát nekem marhára nem jön be az ilyen modell alkatú.......lány
2012. ápr. 1. 22:50
 13/14 anonim ***** válasza:

Ht nem tom. Én 174/59 vagyok, amikor 53-55 kiló voltam, tapadtak rám a pasik (sokszor ugyanazok, akik "teltebben" is láttak nap, mint nap. Kínszenvedés volt azt súlyom elérni és tartanom, de nagyon megérte ebből a szempontból.

Ha vékony vagy, de formás, minden ruha sokkal jobban áll, magabiztosabb vagy, elkezded szeretni magad ezt a kombót imádják a pasik. Szerintem.

2012. ápr. 1. 23:13
 14/14 anonim ***** válasza:
Ha a modellalkat alatt a mai értelemben vett modellalkatot érted (180 cm, 42-es láb, lapos fenék, has,két kis pattanás a mell helyén, vagy az sem), akkor én még nem találkoztam olyan pasival, akinek bejönne... Azokban a lányokban semmi nőies nincs... Csúnyák.
2012. ápr. 5. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!