Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a legtöbb fiú, aki tetszik, azoknak a szőke (modellalkatú) lányok tetszenek?
Szinte egytől egyig ez derül ki...miért pont az ilyenek tetszenek?vagy a legtöbb fiúnak csak simán tetszenek a szőke modellalkatú lányok?
Szerintetek milyen személyiséggel rendelkeznek az ilyen fiúk?Nem tudom mi vonzz bennük?!
"fiúnak csak simán tetszenek a szőke modellalkatú lányok"
A válasz a kérdésben. DE nem muszáj szőkének lennie, a barnák is megteszik.
nekem nem naon jönnek be a szőke modellalkatú lányok
írj privit msn-edel és emglátjuk mi lessz belőle
16/f
Most gyakorlatilag megkérdezted, hogy minden fiúnak tetszenek-e a jó csajok?Igen tetszenek. Amúgy mit értesz pontosan modell alkat alatt?Mert az sem mindegy.
Meg úgyis meglehetne kérdezni, hogy téged mi vonz ezekben a fiúkban.
Lehet,hogy ez a divat,lehet......bár nem tudom...
Igen,úgy is feltehettem volna a kérdést,hogy miért ilyen fiúk tetszenek és ezt fel is tettem a magyarázatban?Nem tudom...miért szerintetek?mert a külső alapján ítélek én is??és nekem is tetszenek a jópasik??
Haha...egyébként az nem volt kérdés,hogy mindenkinek tetszik az egészséges,igényes külső,de azt hiszem,hogy ez alatt nem kizárólag a szőkéket kell érteni.Úgyhogy továbbra is áll a kérdésem,hogy miért olyan fiúk tetszenek,akiknek ideáljuk a szőke nő?Párnak még festetten is elmegy...na de most csak ezért én is festessem be a hajam?:P
Először is bocsásd meg a nyers modoromat, de ez az internet, nyílván őszinte választ keresel.
Sötét hajú vagy és molett? Simán ezzel pattintanak le, hogy ne okozzanak túl nagy szenvedést ("nem veled van a baj, csak nekem a szőke sovány lányok tetszenek".) Ha egy lány nem tetszik én is azt mondom, hogy más az ideálom mint Ő, mert nem akarom, hogy miattam sírja tele a párnáját.
A hidrogén szőkéket mindenki megnézi, és nem azért mert feltétlenül az az ideálja minden férfinak, hanem mert egyszerűen baromi feltűnő. Olyan mint szürke autók között egy sárga.
A hidrogén szőke csajokat azonban a legtöbb pasi igen nagy ribinek tartja, pont azért, mert ilyen feltűnést akarnak kelteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!