Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Muszáj udvariasnak lennem a nőkkel, ha szemükbe csak szálka vagyok?
Miért vagy szálka a szemükben? Ezt kifejtenéd jobban?
Így nem lehet normális választ adni.
4-nek.
Bocs, de nekem a hátam közepére nem kéne egy olyan bunkó, aki bármilyen okból, bármelyik másik emberrel udvariatlan.
Akár nővel, akár férfival.
Nekem egyszerűen egy FÉRFI kell. Ebbe beletartozik, hogy ajtót nyit, kihúzza a széket, előre engedi az időseket, átadja a helyet a kismamáknak, köszön, ha valahová belép, stb.
Akinek ez a fajta neveltetése nincs meg, vagy nincs rá igénye, hogy alkalmazza, az szóba se jöhet.
Egyszerűen nem vágyódom arra, hogy egy őstulokkal bármilyen kapcsolatba kerüljek. Nem hogy pasinak!
Kérdező:
Mindezt figyelembe véve, amíg te így állsz hozzá, addig ne csodáld, ha csak szálka vagy a nők szemében.
A nők szemében minden neveletlen, udvariatlan, másokat fellökő, padlóra sercintő paraszt bunkó az...
Viselkedj úgy másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled viselkedjenek!
Aki meg bunkó, azzal nem kell foglalkozni, ha nő, ha férfi. Pont.
11.47
Azért azt elmondanám neked, hogy sok nőtársad elég sikeresen leszoktatta a férfiakat erről a viselkedésről. a mai elmebeteg női gondolkodásmód szerint aki kedves és udvarias, az nem férfi, hanem egy senki, akinek nincsenek erényei és ezt próbálja a viselkedésével kompenzálni.
11:47-es!
Súlyosan félreértettél!!!
Itt a kérdésben az a lényeg, hogy akitől szeretne valamit a kérdező illetve a pasi , azzal legyen e udvarias annak ellenére h ha lekoptatják!!!
És ne gondolj bunkó parasztnak, mert ne vagyok az, és hidd el a mai világban a nők sem ugy viselkednek nagyon soxor h bármi kedve legyen egy pasinak ahhoz h udvariaskodjon!
Mint ahogy ha te is így kiosztanál pasikat, szerinted ki a f@szt érdekelne h mit gondolsz? Amikor kiosztasz mindenkit, h így mneg úgy helyes..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!