Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez barátság, szerelem vagy valami egészen más?
Figyelt kérdés
Már lassan 2 és fél éve beszélgetünk, reggelente 20-30 percet. Egy osztályba járunk. Kezdetben ez az egész számomra barátság volt, de egy ideje úgy érzem, hogy megváltoztak az érzéseim. Őszintén szólva nem tudom beskatulyázni őket, csak annyit tudok, hogy szeretek vele beszélgetni, nagyon értelmesnek tartom, ugyanakkor kicsit gyerekesnek is. Jövőre lesz a szalagavatónk és felkért táncolni, nagyon őrültem neki. Nem tudom, hogy ő, hogy érez irántam és néha olyan érzésem van, mintha titokban szeretné tartani azt, hogy mi jóban vagyunk,ha megyünk valamerre (itt a sulikönyvtárhoz hasonló helyekre kell gondolni) és összetalálkozunk valakivel az osztályunkból, úgy érzem, hogy feszélyezve érzi magát. Ha társaságban vagyunk akkor másképp viselkedik, néha udvariatlan, ellenkező esetben pedig rendkívül figyelmes. Nagyon ügyel arra, hogy meg legyen közöttünk az a bizonyos két lépés távolság (a dolognak köze lehet ahhoz, hogy nagyon szigorú vallási szabályok szerint él). Ez szerintetek mi az ő részéről és részemről? Elnézést kérek a terjedelmes szövegért és előre is köszönöm a válaszokat.2012. márc. 30. 19:42
1/2 applecooker válasza:
Szerintem szerelem..., ettől függetlenül, hogy mégis miért tartja meg az egy-két lépés távolságot? Hmm, nem is tudom, talán mert fél... Nem lehet mindig mindent megmagyarázni.
2/2 A kérdező kommentje:
Koszonom, hogy valaszoltal.
2012. ápr. 8. 10:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!