Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a baj velem? (bővebb info lent)
Sziasztok! egy 15 éves lány vagyok. Már sokakat megkérdeztem (többek között a szüleimet is, akiknek már ebben a korban volt kapcsolatuk), hogy mi a baj velem. Mindenki azt mondja, hogy szép vagyok. Nem vagyok beképzelt, de sportolok, és rendben tartom magam. Nem vagyok se kövér, se csúnya. Annyira talán nem is... :)
A barátnőimet mindig megnevettetem, szerintük humorom is van. Tényleg nem akarok egoistának tűnni, de kezdek kétségbe esni, hogy a fiúk nem érdeklődnek utánam. Még fejletlennek se mondhatom magam. Őszintén nem értem, hogy a fiúknak mi jön be. Igen, nem vagyok az a társasági, nyomulós, harsány lány, de a hasonló stílusú barátnőimnek is volt/van barátja.
Tudom, hogy ezt így elég nehéz megválaszolni úgy, hogy még csak nem is ismernek engem. De szívesen várok minden tippet, kritikát. Előre is köszönöm!!
Szia. Én 17 leszek lassan és még nekem se volt pasim, és én se tartom magam csúnyának, csak inkább visszahúzódó vagyok. Az osztályomból is csak 2-3 csajnak van pasija, a többinek vagy csak 1 volt még régebben, vagy még soha. Úgyhogy ne aggódj ráérsz még!
Különben a NORMÁLIS pasik a természetes lányokat szeretik: ne sminkelj erősen, járj normális visszafogott de csajos ruhákba, beszélj szépen-tehát ne káromkodj és ne is parasztosan, néha-néha elmehetsz bulizni, de ne idd le magad...ilyesmi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!