Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lehet a baj velem? (bővebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a baj velem? (bővebb info lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok! egy 15 éves lány vagyok. Már sokakat megkérdeztem (többek között a szüleimet is, akiknek már ebben a korban volt kapcsolatuk), hogy mi a baj velem. Mindenki azt mondja, hogy szép vagyok. Nem vagyok beképzelt, de sportolok, és rendben tartom magam. Nem vagyok se kövér, se csúnya. Annyira talán nem is... :)

A barátnőimet mindig megnevettetem, szerintük humorom is van. Tényleg nem akarok egoistának tűnni, de kezdek kétségbe esni, hogy a fiúk nem érdeklődnek utánam. Még fejletlennek se mondhatom magam. Őszintén nem értem, hogy a fiúknak mi jön be. Igen, nem vagyok az a társasági, nyomulós, harsány lány, de a hasonló stílusú barátnőimnek is volt/van barátja.

Tudom, hogy ezt így elég nehéz megválaszolni úgy, hogy még csak nem is ismernek engem. De szívesen várok minden tippet, kritikát. Előre is köszönöm!!

2012. márc. 18. 11:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nyugodtan szólítsd meg a Neked tetsző fiúkat!
2012. márc. 18. 15:01
 12/17 anonim ***** válasza:

kis viccesebb beszólás fbookon esetleg egy közös ismerősnél vagy valami és akkor hencegj hogy elvered msnen aknában pl:D

mi a barátnőmmel így ismerkedtünk meg :O:D

2012. márc. 18. 15:57
 13/17 anonim ***** válasza:
16éves koromig nekem sem volt barátom.. engem sem mertek megközelíteni a fiúk. faterom miatt :P
2012. márc. 18. 23:30
 14/17 A kérdező kommentje:
:D a faterod miatt? Ezjó!! Enyémse okés ;)
2012. márc. 20. 21:51
 15/17 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, jön az ha jönnie kell :D:)
2012. márc. 21. 18:11
 16/17 anonim ***** válasza:

Én fiú vagyok és igen ha nem is tetszik 1 lány simán megkérdezheti hogy tetszek-e neki,nem bántanám ezért:D

Merjél kezdeményezni mondjuk ezt a fiúnak kéne,ha rád mosolyog vagy mit tom én jeleket ad mennyél oda,mert biztos tetszel neki ,ő is ezen filozik hogy menjen e hozzád csak nem mer mert azt hiszi hogy lepatintod :D

Cső Cső

férfi voltam 18éves

2012. márc. 30. 15:22
 17/17 anonim ***** válasza:

Amugy meg 1 privit simán küldhetsz arcodrol inkább nem ha akarod mert felismerlek :D Elől a testedről meg hátul valami rövid uju ba ha lehet :) Meg mondom hogy nekem be e jösz és ha igen sztem igen mert a leírás alapján aranyos vagy akkor kapsz 1 adag önbizalmat.

Üdv.

2012. márc. 30. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!