Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudna vki tippet adni?
Van egy Hatalmas hibám. Félènk vagyok. Elmúltam már 15, de még mindig nem merek fiúkkal beszélgetni... Tudom, tudom, de ez van...
A társasági körömben a fiúk is hasonló problémákban szenvednek. Nem mernek lányokkal beszélgetni.
Nemrég hallottam egy pletykát, hogy egy rettentő aranyos fiúnak tettszem. Nekem is tettszik ő. De mivel alig szoktunk beszélgetni ( azért a köszönőviszony megvan... :D) nem merek csak úgy odamenni hozzá. Mármint csevegni. Ahogy látom, rám sem néz, de mint mondtam, ez nála normális:-) . Esetleg vmi ürüggyel, ha odamennék hozzá...
Nem is tudom... Igazából foggalmam sincs, h mit tegyek... Segítség!! :DD
Hát, elég fura lenne szerintem, hogy:
- Szia.
- Ööö.. Szia.
- Szeretsz olvasni?
Szóval azért valami más felvezetés kell, ami után aztán jöhetnek az ilyen kérdések. De én valami ilyesmivel mennék oda: ,,Nem tudod, hány óra van? Oh, köszi. Nincs sok kedvem a következő órához... Szörnyű az a tanár, nem? Te hogy vagy vele? (közben mosolyogsz, ha vicceset mond, nevetsz) Amúgy neked hogy tetszik ez a suli?" (Merthogy gondolom, elsősök vagytok még.) ,,Miért ezt jelölted?" Stb... Annyira nem nagy dolog, persze még fiatal vagy, de belejössz.
étoile et lune
én konkrétan nem erre gondoltam hogy kérdezze meg a srácot hogy szereti e a könyveket, hanem csak arról hogy találjanak valami közös témát és abból valami történjen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!