Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudna vki tippet adni?
Figyelt kérdés
Van egy Hatalmas hibám. Félènk vagyok. Elmúltam már 15, de még mindig nem merek fiúkkal beszélgetni... Tudom, tudom, de ez van...
A társasági körömben a fiúk is hasonló problémákban szenvednek. Nem mernek lányokkal beszélgetni.
Nemrég hallottam egy pletykát, hogy egy rettentő aranyos fiúnak tettszem. Nekem is tettszik ő. De mivel alig szoktunk beszélgetni ( azért a köszönőviszony megvan... :D) nem merek csak úgy odamenni hozzá. Mármint csevegni. Ahogy látom, rám sem néz, de mint mondtam, ez nála normális:-) . Esetleg vmi ürüggyel, ha odamennék hozzá...
Nem is tudom... Igazából foggalmam sincs, h mit tegyek... Segítség!! :DD
2012. márc. 24. 22:21
11/11 mucus98 válasza:
Találj ki vmi egyszerű ürügyt. Mi is volt pl a házi?? vagy vmi ilyesmi! :) menni fog :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!