Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van különösen akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van különösen akkor rámkattanva egy fiú, ha menstruálok?

Figyelt kérdés
Hónapok óta néz,de mikor épp menstruálok,akkor állandóan hozzám akar érni,sokkal jobban figyel olyankor...Miért tetszem neki akkor jobban?!?!
2012. márc. 29. 16:56
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Porfirikus Hemofília... Próbálj karót verni a szívébe, vagy ezüstöt aggatni rá.
2012. márc. 29. 16:57
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
tüzelsz.
2012. márc. 29. 17:02
 3/10 anonim ***** válasza:
lehet érez valamit, ami beindítja
2012. márc. 29. 17:03
 4/10 RipKoresz ***** válasza:
LOL.
2012. márc. 29. 17:03
 5/10 -=Koldus=- ***** válasza:
Biztos vámpír és érzi a vér szagát O.o
2012. márc. 29. 17:05
 6/10 anonim ***** válasza:
35%

Ezen nem kell viccelni! Tényleg meg lehet érezni a vér szagát. Én nagyon is érzem! Ha borotválkozom, akkor előbb a szagát érzem, és csak aztán látom hogy hol vágtam meg magam picit. Persze a fájdalmat egyáltalán nem érzem.

Meg ám kiszagolom, ha egy nő menstruál! Középiskolai tanárnőknél simán kiszagoltam (pedig soha nem az első sorban ültem), sőt ex barátnőt is kiszagoltam, sőt uncsitesót is, de kb 4 méterről! És egyiket sem azért éreztem, mert ápolatlan lenne, vagy valami egészségügyi gondjuk lett volna.

Egyszerűen jó az orrom. Persze lehetséges kedves kérdező, hogy amúgy nagyon kerek az arcod, és menstruációkor ez változik, amiért vonzóbbnak lát a pasi.

Kérek pontot, ha hasznos volt a hozzászólásom.

22F

2012. márc. 29. 17:35
 7/10 anonim ***** válasza:

utolsó:

tessék, itt egy pont: •

2012. márc. 29. 17:47
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy inkább Te figyeled jobban ilyenkor, hogy közeledik hozzád?
2012. márc. 29. 17:51
 9/10 A kérdező kommentje:
6-os válaszoló, szerinted mikor a nők menstruálnak,akkor vékonyabbak?Mert én inkább akkor puffadok fel.Azt mondod nem tetszik neki a kövér fej?
2012. márc. 29. 18:17
 10/10 Szőkevagyok,nemhülye ***** válasza:
Egyszerű a magyarázat: a férfiak ebben az időszakban sokkal jobban vonzódnak a nőkhöz, mert ilyenkor másmilyen a természetes illatod, ami őket vonzza. A termékenységgel van ez összefüggésben, nincs ebben semmi különös, egyszerű biológia.
2012. márc. 29. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!