Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsit különc vagyok a mostani tini "csajszikhoz" képest. Miért hiszik az ilyenekre, hogy emós k*csögök vagy gothosok?
Nagyon utálom az ilyen sztereotípiákat csak azért, mert a rock zene az életem és képtelen vagyok elviselni a tömeggyártású "óóh bébi" zenéket és vörös a hajam. Iskolába nem magassarkúba megyek és divatos ruhába, azt meghagyom bulikba .(: Mindig kivan húzva a szemem, de nem úgy mint egy másnapos k*rvának. Egész életemben eddig egyetlen egyet szívtam bele egy szál cigibe, és SOHA nem drogoztam, vagy drogoznék. Többek között ebben az elhatározásban rengeteget segített 2 rockegyüttes, akik nélkül már lehet h rég cigi függő lennék, és minden hétvégét a valami idióta diszkóban töltenék.
Az igazi kérdésem az lenne, hogy miért ítélik el azokat, akik egy kicsit is mások? Akik egyéniségek szeretnének lenni, nem pedig tömeggyártású barbie babák? Eddig nem érdekelt mások véleménye csak most jöttem gimibe és egy félév után, beszélgettünk másokkal, hogy kinek mi volt a véleménye másokról, és sorra jöttek azok, h gothosnak néztek, vagy épp emósnak.....
Te átlátsz a gépen,vagy honnan tudod,hogy ki duci meg ki nem?:D
Meg mi az,hogy a kutya se vesz észre mellettük?:D Hasonló stílusút kell keresni,ennyi.Mint ahogy általában egy diszkós lány se egy rocker srácot keres,úgy egy rocker lány se diszkós fiút.
Nem nekem kell magyaráznod a bizonyítványodat, az eredmény magáért beszél a saját bevallásod szerint. 8-)
Ugye milyen kellemetlen, amikor valaki sztereotip módon beszél rólad ismeretlenül? Te is ezt tetted a diszkósokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!