Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányokat mennyire zavarja,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányokat mennyire zavarja, ha egy fiú nyáron papucsban van és szőrös a lábfeje?

Figyelt kérdés
Az egyik lány ismerősöm azt mondta, hogy ő és jópár barátnője ezt gusztustalannak találja. Ti hogy vagytok ezzel? Mi a tapasztalatotok?
2009. jún. 15. 12:27
1 2
 11/14 anonim válasza:

Én kifejezetten férfiasnak tartom, ha a pasi nem csupasz csiga. :-D

Ha odabújok, jobb érzés szőrös mellkason feküdni,mint a csupin. De ez csak az én véleményem. :-)

2009. jún. 15. 14:03
 12/14 anonim ***** válasza:
A szőrrel semmi bajom, a papucs gáz (kivéve otthon és a strandon).
2009. jún. 15. 14:07
 13/14 anonim ***** válasza:
Nekem is inkább a papucs fura nem a szőr. :) A szandál az tök rendben van, de ez a papucs olyan idétlen dolog azt utcára.
2009. jún. 15. 14:25
 14/14 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon feminin hatást kelt, amikor egy férfiember a lábfejét vagy lábbujjait "közszemlére teszi". Ez nekem mindig is a nők "privilégiuma" marad.

A külsőnkkel egyfajta "önpozicionálást" végzünk. Ahogy öltözködünk, viselkedünk, nem csak a másikat tiszteljük vagy nem tiszteljük, hanem magunkat is. Sok fórumon kaptam már orrbaverést a sok "modern barbár"-tól, akik szerint a lazaság és a kénylem a mindenek előtti.

Ezek olyan értekezésekkor szoktak kibukni, amikor kifejtem, hogy mennyire nem tudok azonosulni azzal az öltözködési morállal, amikor egy férfiember szandált vagy papucsot hord. Nem tudnak disztingválni, és képesek pl a banki negyedbe is bemenni "b u z i papucsban" (flip-flop avagy vietnámi papucs) és rövidnadrágban. Ezek egy strand kerítéssel körbevett belső területére valók, szerintem, de nem utcára. Kiváltképp nem hivatalos életben vagy belvárosi megjelenésekkor. Persze ki-ki maga alakítja, hogy milyen benyomást kelt/visszacsatolást generál. De a papucsot meghagynám otthonra vagy a strandra.

2009. aug. 2. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!