Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányokat mennyire zavarja, ha egy fiú nyáron papucsban van és szőrös a lábfeje?
hobbit vagy vagy mi?:D
nezavarja már őket hogy szőrös a lábunk azt én nem fogom epilálni
Engem nem zavar. Mondjuk engem egyáltalán nem zavar a szőr egy férfin, na jól van, ott lent azért tartsa karban, de máshol engem nem zavar. Én nem is értem, mi ez az új divat, hogy a férfiak is legyenek szőrtelenek. Számomra egy igazi férfi, szőrös, és ebbe beletartozik az is, hogy a lábfején van szőr. Na mondjuk, ha annyi van rajta, hogy jetinek néz ki, az már zavaró. De egy normális mennyiségű szőr nekem semmi problémát nem jelent.
19/L
Hát nekem kifejezetten izgató ha szőrös a fiú lába,persze nem lábfejen....az tényleg kicsit hobbitos. És mennyire dús? Mert hogy ott van 5 szál az senkit se érdel, de ha gyökérkefe sűrűségű akkor gyantázd le, és akkor majd ritkul:)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!