Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A test vagy az arc a fontosabb?
Nem tudom...
Láttam már nem szép arcú lányt, akinek annyira jó alakja volt, hogy elfogadtam volna...
De láttam már dagadt nőt is, akinek olyan szép arca volt, hogy szintén beraktam volna:P
legtöbben úgy vannak vele hogy a testet el lehet takarni,az arcot nem szokás
ugyanakkor mint azt valaki hetekkel ezelőtt hasonló témában írta:ami az arcot illeti hát olyat kap amilyen géneket örökölt. ugyanakkor a test minőségében már számít a személy fáradozása.tehát ha dagadt hát sportoljon ha vézna hát egyen
A nő, nem a teste és nem az arca.
Találkoztam már kimondottan gyengécske külsejű lánnyal (arcra is alakra is)akinek az egyénisége úgy elvarázsolt, mint ha berúgtam volna. Oda voltam érte, pedig minden tekintetben távol volt a széptől.
Aki a külsőd alapján ítél meg, annak nem nő, nem személy, hanem egy darab meleg hús vagy, amibe esetleg a farkát teheti.
Bocs a durva megfogalmazásért, de öreg vagyok és kissé nyers. De a lelkem gyönyörű! :))))
Arc 65% test 25% ha a külsőt nézzük. 10% a megjelenés.
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!