Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nálatok a belső tényleg fontosabb mint a test?
Persze. Nem tudod leélni az életed valakivel csak azért, mert esztétikus látványt nyújt a teste / arca. Az a fontos, hogy a személyiségetek passzoljon egymáshoz, hasonló elképzeléseitek legyenek az életről, a fontosabb kérdéseket illetően egyezzen a véleményetek, összhangba lehessen hozni a céljaitokat, stb. És nem mondtam, hogy nem fontos a külső, csak vannak annál fontosabb dolgok is a világon.
20/L
igen,nálam egyértelmű...egy olyan fiúba szerettem bele,aki abszolút nem az ideálom,de így már,hogy szeretem nincs nála jobb pasi:P :)
állítólag szép lány vagyok(modell blablabla) és ismerősök szokták mondani hogy mit keresek én mellette?!(de a barátaink szerint pont azért illünk egymáshoz,mert annyira különbözünk) :)
hát ezért,mert a belsőjét szerettem meg:)
A külső megfog , a belső megtart.
21/L
Aztamocskos mennyi kamugép csaj!!!
Hidd csak el, a csajok 99% nagyon magasról leszarja milyen vagy belülről és ezerszer inkább összejön egy kockáshasú bunkó paraszttal, mint egy kedves, figyelmes de kevésbé jóképű sráccal.
Persze a csajok szeretik ennek az ellenkezőjét hangoztatni, ahogy itt is láthatod, de nagy kamu az egész...
"Nekem igen!Bár a mostani pasimnak tökéletes a teste,de a belsőjét szerettem meg."
Hogyne persze... Röhögnöm kell. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!