Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A test vagy az arc fontosabb?
Figyelt kérdés
2011. júl. 20. 00:27
2/11 anonim válasza:
A lábad vagy a kezed a fontosabb?
3/11 anonim válasza:
Na a belső sem hanyagolható.
Inkább először az arc, de utána szorosan a test. De tényleg a belső is fontos, mert pl. hiába jó pasi vki, ha egy mocskos alak, mert pl. ha öregek leszünk, már nem így fogunk kinézni... :)
5/11 anonim válasza:
6/11 anonim válasza:
Attól függ, mire kell. Ha csak a szex miatt, elég a teste, de, ha hosszabb távon is szívesen lennél vele és közben néha rá kell nézned (és nem azzal az unott bamba képeddel) akkor bizony fontos, hogy ez utóbbit jó érzéssel tedd...
7/11 anonim válasza:
A kettő együtt, a kisugárzás, az összhatás. Az ami alapján az első pár perc után el tudom mondani, hogy 'igen, valami megfogott benne, nagyon jó lenne megismerni' vagy 'nem is gondoltam rá, mint pasijelölt' vagy hasonló.
Szóval az a lényeg, hogy itt nem az arc VAGY test fontosabb, hanem a kettő együtt, az összhatás, kisugárzás.
16/L
9/11 anonim válasza:
egy szép arc tud kompenzálni egy kevésbe előnyös testet és egy bomba alak tud kompenzálni egy ronda arcot. nincs olyan hogy melyik a fontosabb!!!!!!!!
10/11 anonim válasza:
Az arc. Ugyanis hiába van egy lánynak gyönyörű teste, ha az arca nem tetszik, akkor nekem már nem is kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!