Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Ti mit gondoltok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti mit gondoltok a nőies fiukról?

Figyelt kérdés

Ezen itt nem arra gondolok, hogy bu*zis öltözködés, bu*zis duma stb, stb, hanem, hogy a lány felé irányulóan nőies. Gondolok itt arra, hogy teljes mértékben romantikus alkat, lágy szívű, aranyos, akár mondhatjuk úgyis hogy "cukifiú, cuki srác" :D Folytatólag odaadó, bújós... :) Remélem értitek!! Korotokat kérlek írjátok le! :)

Értetlenek mellőzenek :) (Y)

17/F

2012. márc. 28. 19:57
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Én sem esem tulzásokba ne értsetek félre :D Én szeretem a sportokat, forma 1 -et, sporthoz visszatérve a focit mondhatom hogy elég jól megy! Semmi szánakozásról nincs itt szó! Ugyanolyan vagyok mint egy átlagos 17 éves srác, szeretek Romantikázni s mint az előbb leírtakba!
2012. márc. 28. 20:08
 12/20 anonim ***** válasza:

Aranyos lehet, de a többi nem jön be.

18/L

2012. márc. 28. 20:08
 13/20 anonim ***** válasza:
44%
A nők azt szeretik ha igazi tökös férfit fognak aki bunkó mint a dög és néha eljár a keze.Ez az magyar nők ,hajrá!És később sírnak rínak hogy a normális férfiak külföldi nőket választanak.
2012. márc. 28. 20:09
 14/20 anonim ***** válasza:
A párom elég bújós, és odafigyel rám, de ő úgy gondolja, hogy benne nincs semmi romantika, nem tudja kifejezni, hogy szeret. Pedig kitudja :D viszont eléggé férfias, egyáltalán nem viselkedik nyálasan mások előtt, csak velem figyelmes.
2012. márc. 28. 20:10
 15/20 A kérdező kommentje:
20:08!! Ez tiszteletre méltó !! :)
2012. márc. 28. 20:10
 16/20 A kérdező kommentje:
20:09! Énis így érzek néha barátnőm előtt, aki mindig azt mondja, hogy csak szerény vagyok. És én is figyelmes vagyok előtte a mások meg kit érdekelnek :)
2012. márc. 28. 20:11
 17/20 anonim ***** válasza:

Ááá, a romantika mára már kihalt dolog, nem érdemes igy viselkedni, mint ahogy írod, a lányoknak nem jön ez be. ezek azt szeretik, ha tirpák vagy velük, meg, vered őket és bunkózol velük.

én is ilyen 'nőies' srác vagyok, de még egyszer sem volt barátnőm, (komolyan) ellenben pár haverommal, akik köcsögösködnek a csajokkal, azokra valahogy még is tapadnak a nők.

sajna. ez van.

2012. márc. 28. 20:25
 18/20 anonim ***** válasza:
nekem tetszenek, bár én egyáltalán nem vagyok ilyen 21L
2012. márc. 28. 20:34
 19/20 anonim ***** válasza:
Éreztesse velem a férfi, hogy szeret és én vagyok a mindene, de a nyáladzástól, puhapöts viselkedéstől menekülök!
2012. márc. 29. 12:18
 20/20 anonim ***** válasza:
Nekem is az a gyengém, hogy túl nagy szívem van és nagyon is érzelmes vagyok, emiatt nem is volt még barátnőm, pedig ezt az oldalan elég jól elrejtem, de szerintem megérzik a lányok, hogy túlságosan jó lélek vagyok úgymond ezért nem kellek nekik.
2012. márc. 30. 06:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!