Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti mit gondoltok a nőies fiukról?
Ezen itt nem arra gondolok, hogy bu*zis öltözködés, bu*zis duma stb, stb, hanem, hogy a lány felé irányulóan nőies. Gondolok itt arra, hogy teljes mértékben romantikus alkat, lágy szívű, aranyos, akár mondhatjuk úgyis hogy "cukifiú, cuki srác" :D Folytatólag odaadó, bújós... :) Remélem értitek!! Korotokat kérlek írjátok le! :)
Értetlenek mellőzenek :) (Y)
17/F
Egyszer elkezdett nekem udvarolni egy ilyen srác. Nem külsőre volt b.uzis, de egyszerűen nem tudtam vele mitkezdeni. Kettőnk közül én akarok lány lenni a kapcsolatban. :D Ezt mondtam neki is. Eléggé csalódott volt, dehát ez van. Részemről én a tökös férfiembereket szeretem4 :D
De nem vetek meg senkit, aki nem ilyen, csak nekem párkapcsolatra nem kell ilyen fiú.
21L
Tetszene, de nekem ez a bújós fura...
20/N
úristenem :O
hát nem kéne ilyen:/
Én örülnék, végre egy pasi akiben van empátia és törődik másokkal! (Ha ilyesmire gondoltál.)
18/L
Utolsó!Pont ugyanerre :)
Az a baj, hogy a nőiesség formát a melegségben értelmezik! Én csak a női nem felé mutatok szeretet és tiszteletet!
Én is romantikus vagyok, de nem esek túlzásokba, amit leírtál férfi szemszögből szánalmasan elégtelen.
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!